28 / 04 / 2024

Minopolis

Minopolis

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Minopolis bilet fiyatları 2015!

4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis; Bakırköy Marmara Forum’da yer alıyor. Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi!

“Afet Eğitimi ve Hazırlık Haftası” çerçevesinde yapılan afet bilinci eğitimi, Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis’te gerçekleşti.Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi.

Demet Akalın Minopolis'te miniklerle buluştu!

Bakırköy Marmara Forum AVM'de açılan Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis, 23 Eylül Salı günü Demet Akalın’ın katıldığı etkinlikte eğlenceli anlara sahne oldu.

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü, Minopolis’te sevdiriyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri!

1 Ekim 2016'da açılacak olan Minopolis sabah 10:00 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Peki Minopolis bayramda açık mı? İşte Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Pazartesi günü kapalı olan Minopolis Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-14:30 ve 15:30-20:00 saatleri arasında, perşembe günleri ise 13:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Minopolis'te çocuklar hayalindeki evi çizdi!

Demir İnşaat, Bakırköy Marmara Forum'da yer alan Minopolis Çocuklar Şehrinde açtığı stand ile çocukları eğlendirirken eğitmenin yanı sıra ödüllendiriyor. 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmett

Demir İnşaat çocuklara hayallerindeki evi çizdirdi!

Demir İnşaat ve Minopolis iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir yarışma ile 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmetti.

Demir İnşaat'tan 23 Nisan'a özel çocuk yarışması!

İnşaat firması Demir İnşaat ve Minopolis; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir yarışma düzenleyecek. Yarışma 4-5, 6-7-8 ve 9-14 yaş gruplarında 3 ayrı kategoride düzenlenecek..

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat'tan Minopolis'e inşaat merkezi!

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor...

Minopolis bilet fiyatları 2015!

4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis; Bakırköy Marmara Forum’da yer alıyor. Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Minopolis Marmara Forum fiyatı 2015!

Marmara Forum'da yer alan Minopolis 7 Mayıs 2014'de açıldı. 4 bin 500 metrekare alanda Minopolis Marmara Forum fiyatı 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Minopolis bilet fiyatı 2015!

Minopolis; bir şehrin simüle edilerek yaratıldığı bir ortamda çocukların meslekleri öğrenirken aktivitelere katılmasını sağlayan bir sistem. Minopolis bilet fiyatı 2015 kısmından önce projeden bahsedelim.

Marmara Forum Minopolis bilet fiyatları 2015!

Marmara Forum Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce Minopolis'ten bahsedelim... Bakırköy Marmara Forum’da toplamda 4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis'te 32 meslek istasyonu bulunuyor.

Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

Demir İnşaat, Minopolis’te inşaatçı yetiştiriyor!

Demir İnşaat, Minopolis’te yeni nesil inşaatçı yetiştiriyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; “Artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını da gündeme getirmeliyiz.” dedi.

Minopolis Haberi

Minopolis
Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nin 'İnşaat Merkezi'nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi de planlıyor. 


Konuyla ilgili konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını gündeme getirmeliyiz" diyerek, sektörün yapacağı yeni sıçramanın nitelikli insan kaynağıyla gerçekleşebileceğinin altını çizdi. 


Minopolis'te yer almakla geleceğin mimar ve mühendisleriyle şimdiden bir araya gelmeyi amaçladıklarını anlatan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projeler üreterek kentleri güzelleştiriyor ve yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Minopolis'te bunu bir adım ileri taşıdık. Sosyal sorumluluk yaklaşımımızın gereği olarak burada, çocuklarımızın hayallerini de güzelleştiriyoruz. Bu, geleceğe yaptığımız bir yatırımdır. Bugünden inşaat sektörünün gelecekteki mimar ve mühendislerini standımızda ağırlıyor, onlara sektörü...