02 / 05 / 2024

Minyatür Evler forum aydın

Minyatür Evler forum aydın

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Hazır evler yatay mimari dönüşüm projeleri için kolaylık sağlıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Minyatür Amasya Müzesi yenilendi!

Amasya'da 2008 yılında inşa edilen Minyatür Amasya Müzesi yenilendi. Hizmete girmesi planlanan proje kapsamında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Sakarya Erenler'e 'Ada' projesi!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

İşte Colorado'da 8,5 milyon dolara satılan maket ev!

ABD'in Colorado eyaletinde yaşayan minyatür sanatçısı tarafından yapılan ve yaklaşık 2 metre boyundaki bu maket eve tam 8,5 milyon dolar fiyat biçiliyor.

Mersin Kızkalesi Minyatür'te yerini aldı!

Türkiye'nin önemli tarihi ve kültürel yapılarının sergilendiği Miniatürk'te yerini alan Kızkalesi minyatürünün açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz tarafından yapıldı.

Miniatürk’te sergilenen Kızkalesi açıldı!

İstanbul Haliç’te bulunan Miniatürk’te sergilenmeye başlanan Kızkalesi minyatürünün açılışına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Minyatür Evler forum aydın Haberi

Minyatür Evler forum aydın

Yıl boyu süren keyifli aktivitelerin merkezi olarak her yaştan insanın buluşma noktası haline gelen Forum Aydın Alışveriş Merkezi, okullarının açılışıyla birlikte tüm çocukları kentin merkezine davet ediyor.  24 Eylül – 9 Ekim arasında büyüleyici bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Forum Aydın, çocuklar kadar yetişkin ziyaretçileri de oyuncağın kişisel tarihine “Minyatür Evler” ile yakınlaştıracak.


Geçmişi 16. Yüzyıla dayanan Minyatür Bebek Evleri, günümüze kadar değişen ve gelişen formlarıyla kültür tarihimize ayna tutuyor. Tarih boyunca birer koleksiyon objesi ya da oyuncak olarak kabul görmelerinin yanı sıra dönemlerinin yaşam tarzlarını modelleyen yapılarıyla daima ilgi gören bu minyatür evler, Eylül ve Ekim aylarında Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nin sergi ve aktivite alanında yer alacak. “Minyatür Evler” Bebek Evleri Sergisi, Forum...