15 / 05 / 2024

minyatür ordu

minyatür ordu

Yapımı Orman ve Su İşleri Bakanlığı ' nca başlatılan, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Ordu Botanik Bahçesi içerisine kurulacak alanda, Türkiye'deki özel eserlerin minyatürleri sergilenecek...

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Ordu Çambaşı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çambaşı Yaylası’nda önemli yatırımlar hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

minyatür ordu Haberi

minyatür ordu

Yapımı Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca başlatılan, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Ordu Botanik Bahçesi içerisine kurulacak alanda, Türkiye'deki özel eserlerin minyatürleri sergilenecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz " Minyatürk benzeri bir yer oluşturacağız. Aileler rahatça vakit geçirecek"...