12 / 05 / 2024

mipim 2014 Murat Tabanlıoğlu

mipim 2014 Murat Tabanlıoğlu

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşması MIPIM 2014 ’te, fuar alanında Tabanlıoğlu Mimarlık standı, konferans bölümünde ise Murat Tabanlıoğlu’ nun açıklamaları, uluslararası katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

2014'ten bugüne 2.2 milyar dolarlık kripto para çalındı!

Avukat Murat Aydar, dünya genelinde 2014'ten bu güne siber korsanlar tarafından kripto para borsalarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar sonucu çalınan para miktarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Temmuz 2014'te ölen sanatçı Murat Göğebakan'ın adını taşıyan Adana'nın Ceyhan ilçesindeki kültür merkezini, anne Hatice Göğebakan ile birlikte hizmete açtı.

Murat Kurum: 2014 hedefimizi yakaladık!

Gayrimenkul sektörünün lokomotif şirketi Emlak Konut GYO'nun satış ve ciro rakamları, her türlü 'algı operasyonu'na rağmen 2014'ün rekor yılı olduğunu kanıtladı...

Murat İkiz: Hedef Havza bölgesine 5 yıldızlı otel yapmak!

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza ilçesinde 2014 yılı içerisinde belediye ve kamu kapsamında toplam 270 milyon 750 bin liralık yatırım yapıldığını belirtti. İkiz, "Havza parlayan yıldız oldu" dedi.

2014'te satış ofislerimizde kuyruk oldu, 2015 yılına bu moralle giriyoruz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2014 yılında gayrimenkul sektörüne ilişkin olumsuz birçok söylenti dolaşırken Emlak Konut'un yeni satışa çıkarttığı projelerinin önünde kuyruklar oluştuğunu belirtti..

Murat Kurum: 2015'te gayrimenkul sektörü sıçrayacak!

2014 yılında sektörde taşların yerine oturduğunu ifade eden Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, 2015 yılının gayrimenkulde 'sıçrama yılı' olacağını söyledi. Emlak Konut satış grafiğini yükseltmeyi hedefliyor.

Murat Kurum: Sektörde sıçrama bekliyoruz!

2014 yılını sektörde taşların yerine oturmaya başladığı bir yıl olarak tanımlayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2015 yılında ise sektörde ciddi bir sıçrama beklediklerini ifade etti.

Murat Yikit: Çarpık kentleşmeye son verip şehri yeniden dizayn edeceğiz!

Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit, ''2014 yerel seçimlerinin ardından belediye yönetimini devraldık ve hiç vakit kaybetmeden halkımıza verdiğimiz sözlere bağlı kalarak hızla çalışmalara başladık'' dedi.

Büyükçekmece su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesinin Muratçeşme mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Büyükçekmece su kesintisi 11 Aralık 2014!

Büyükçekmece ilçesinin Hürriyet, Muratçeşme, Türkoba ve Ulus mahallesinde ana isale hattına vana montajı nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Büyükçekmece su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesinin Murat Çeşme mahallesinde basınç düşüklüğü nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

mipim 2014 Murat Tabanlıoğlu Haberi

mipim 2014 Murat Tabanlıoğlu

Türkiye’nin de Brezilya ve Rusya ile birlikte onur ülkeleri arasında yer aldığı MIPIM, Fransa’nın Cannes şehrinde 11–14 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu yıl 25’ncisi düzenlenen MIPIM, geleneksel misyonunu yineledi; tüm dünyadan gayrimenkul sektör temsilcilerinin buluşma noktası oldu. Bu global buluşmanın mimari noktasında ise Tabanlıoğlu Mimarlık, gördüğü yoğun ilgi ile fark yarattı. 


Türk mimarlığının uluslararası markası Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2014’te Level – 1 / 03.17’deki standı ile yer aldı. Başarıları sayısız ulusal ve uluslararası ödülle tescillenen mimarı yaklaşımlarının yansıtıldığı standı ile Tabanlıoğlu Mimarlık, bu önemli global arenada en çok ilgi çeken mimarlık ofisleri arasında ilk sıralarda yer aldı. 


“MIPIM Fuarı’nda dünyanın en iyi mimarlık ofisleri ve yatırımcılar buluşuyor, önceki yılarda izleyici olarak ve yarışma ödül törenlerine katıldığımız bu platformda bu yıl ilk...