02 / 05 / 2024

MIPIM 2014 türk gayrimenkul sektörü

MIPIM 2014 türk gayrimenkul sektörü

Siyasi konjonktür yabancı yatırımcıyı korkutamadı, MIPIM'de yabancı yatırımcının Türkiye ilgisi devam etti. Fuara katılan Türk firmalar büyük ölçekli satışlar yaptı. MIPIM'de Türk gayrimenkulüne yabancı ilgisi sürüyor...

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

Türk inşaat sektörü dünyayla rekabet ediyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Türk inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek sektörlerin başında geldiğini belirterek MIPIM Fuarı'nın bu açıdan önemli olduğunu söyledi.

Mehmet Özhaseki MIPIM'de türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi.

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Türk mimarlardan tanıtım atağı!

Mimar Sinan'ın ardından birçok Türk mimar dünyada önemli projelere imza attı. MIPIM'de tanıtım yapan mimarlar, önümüzdeki dönemde de farklı ülkelerde tanıtım gerçekleştirip Türk mimar vurgusu yapacaklar.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

İstanbulSMD MIPIM 2016'da Türk mimarlarını tanıttı!

İstanbulSMD bu yıl ilk kez resmi olarak bulunduğu MIPIM’de, Türk mimarlarının yurtdışı pazarlara açılması için önemli bir adım attı. Fransa’nın Cannes kentinde her yıl yapılan MIPIM, sektörün en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Türk müteahhitleri dünyanın en büyükleri arasında!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

Engineering News Record listesine 43 Türk şirket girdi!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk şirketi sayısı 2014 verilerine göre 43'e yükseldi.

Türk müteahhitlerin performansı arttı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

MIPIM 2014 türk gayrimenkul sektörü Haberi

MIPIM 2014 türk gayrimenkul sektörü

Siyasi konjonktür yabancı yatırımcıyı korkutamadı, MIPIM'de yabancı yatırımcının Türkiye ilgisi devam etti. Fuara katılan Türk firmalar büyük ölçekli satışlar yaptı.


FRANSA'NIN Cannes kentinde bu yıl 25’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’e katılan Türk firmaları bu yıl da yabancı yatırımcıların radarındaydı. Viatrans-Meydanbey ortaklığıyla Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerine inşa edilen Quasar İstanbul’un ofislerine yabancı yatırımcının ilgi gösterdiğini söyleyen Viatrans-Meydanbey Ortak Girişim Grubu İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, "Toplu alım yapmak isteyen fonlar var. Çok ilgilendiler, nisanda belli olur sonuçları. Yakında Türkiye’ye gelecekler, biz de inceleyeceğiz” dedi. 


NEF'İN YENİ PROJESİ YOLDA


NEF ev sahipliğinde gerçekleştirilen MIPIM 2014 açılış gecesine uluslararası yatırımcılardan dünyaca ünlü mimarlara çok geniş bir yelpazede birçok isim katıldı. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, İstanbul Ataköy’deki arsa üzerinde yapacakları projenin satışına...