29 / 04 / 2024

mıpım 2015 katılımcıları

mıpım 2015 katılımcıları

MIPIM'de atağa geçen Türk şehirlerini, firmalar da takip etti. Yeni projelerini satışa çıkaran firmalar, fonların ilgisini çekti.

Menderes Türel: Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz!

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Merkez Bankası 1 doların 39.62 TL olacağını açıkladı! Son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Piyasa katılımcıları anketinde 1 doların yıl sonunda 39.62 TL olacağı açıklandı. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 dolar kuru...

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

BES'teki birikime kısmi çekiş hakkı geldi. Bu doğrultuda, katılımcılar sistemden çıkış yapmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Uzmanlar BES havuzundan gerçekleştirilecek yüklü ödemelerin sistemi durağanlığa sürükleyebileceği konusunda uyardı.

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!

İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’nın altıncısı yapıldı. Katılımcılar, teknik analiz, geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkılarak çeşitli göstergeler kullanılarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme yöntemidir. Mutlaka yararlanın uyarısını yaptı.

Ücretlerdeki yüksek artış öğrencilerin servis kullanımını etkiledi!

Otomobil piyasasının online pazar yeri arabamcom’un son araştırması, yükselen ücretlerin okul servislerine yönelik tercihleri etkilediğini ortaya çıkardı. Katılımcıların yüzde 52’si ücretler pahalı olduğu için servis aracını tercih etmediğini söyledi.

Ekonomistlerden TCMB'ye politika faizi artırımı beklentisi! Tahminleri duyan şimdiden hazırlıklara başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi gerçekleşen beklenti anketi sonuçları açıklandı. Anket, 15 ekonomistin katılımıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar politika faizinde artırım öngördü.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun!

Dolar için gözler yarına çevrildi! Nefesler kesildi! Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yarın faiz kararını açıklayacak. Dolar için gözler yarına çevrilirken, uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat...

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

mıpım 2015 katılımcıları Haberi

mıpım 2015 katılımcıları

Firmalar fuardan yatırım, satın alma teklifleri ve ödüllerle döndü Nef New York Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'e Türkiye, İstanbul Çadırı ve şehirlerin katılımıyla damgasını vururken, firmalar da bireysel katılımlarıyla dikkati çekti.


İstanbul'un yatırımlarının ve Türk firmalarının bir arada tanıtılması, uzun süredir inşaat firmalarının beklentisiydi, bu yıl bu beklentinin karşılanmasıyla firmalar fuardan memnun ayrıldı. "Bu zamana kadar fuarda misafir gibiydik, ilk kez ağırlığımızı koyduk" diyen sektör temsilcileri, önümüzdeki yıl düzenlenecek fuara daha etkili bir şekilde katılmanın planlarını şimdiden yaptı. 


Daha etkili olmalı en iyi proje oldu Fuara katılanlar İstanbul'un potansiyelinin daha yüksek olduğunu, önümüzdeki yıllarda daha da güçlü katılımla fuarda yer alınması gerektiğine dikkati çekti. 

İstanbul Ticaret Odası'nın açtığı 300 metrekarelik İstanbul Çadırı'nın yerini koruması ve büyütülmesi üzerine talepler dile getirilirken,...