29 / 04 / 2024

MIPIM 2016 gayrimenkul fuarı

MIPIM 2016 gayrimenkul fuarı

93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor.

Rusya-Ukrayna savaşı MIPIM’i nasıl etkiledi?

Türkiye’nin 150’den fazla sektör profesyoneli ile temsil edildiği ve merakla beklenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan fuarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Arslan'ın o açıklamaları...

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı bugün tescillendi.

MIPIM'de gayrimenkul teknolojileri rüzgarı esti!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, MIPIM'de gerçekleşen gayrimenkul fuarı ile ilgili bilgiler verdi. Gönden, ‘’ MIPIM’de Gayrimenkul Teknoloji Girişimi Rüzgarı’' konusunu anlattı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

ESTA Construction 5 yeni projesini tanıttı!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

MIPIM 2016 gayrimenkul fuarı Haberi

MIPIM 2016 gayrimenkul fuarı

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için hazırlıklar başladı. 93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor. MIPIM 2015’te 2.875 B2B görüşme yapan ve 30 ülke heyetinin ziyaret ettiği Türkiye Pavilyonu’nda Ankara ve Balıkesir şehirleri, fuar alanında Antalya yer almıştı. İstanbul ise 300 metrekarelik İstanbul Çadırı ile temsil edilmişti. MIPIM 2015 sırasında yapılan B2B görüşmelerin yarattığı sonuçlarla Türkiye’den toplamda 350’ye yakın firma ve belediyenin katılması beklenen MIPIM 2016’da İstanbul, Antalya, Balıkesir, Hatay ve Ordu gibi markalaşmaya kararlı şehirler yerlerini aldılar


Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. 15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa Cannes’da...