02 / 05 / 2024

mipim antalya standı

mipim antalya standı

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo’ya damga vurdu!

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla Antalya City Expo'nun gözdesi oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden MIPIM'e çıkarma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’e damga vurdu. Antalya’nın vizyon projelerini sergilediği stant adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Antalya MIPIM Fuarı'na katılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes şehrinde 15-18 Mart 2016 tarihleri düzenlenecek ve kendi alanında en prestijli fuar olan MIPIM'e katılacak.

Antalya projeleri CITYEXPO'da tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, CITYEXPO 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın gözdesi oldu. Büyükşehir standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Hayata geçirilen vizyon projeler, Başkan Menderes Türel tarafından tanıtıldı.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Antalya, 1 milyar TL'lik Boğaçayı projesini MIPIM'de tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM'de çılgın projesini anlattı.

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

mipim antalya standı Haberi

mipim antalya standı

 Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi vizyon projeleri, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Kruvaziyer Liman Projesi ve Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ile fuardaki yerini aldı. 93 ülkeden 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yapan fuarda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM Belediye Başkanları 'Think Tank' (düşünce kuruluşu) toplantısına katıldı. 


Deneyimlerini paylaştı Başkan Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı. Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele Antalya'yı anlatarak, kentteki yatırım fırsatları hakkında...