29 / 04 / 2024

mıpım emaar

mıpım emaar

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, MIPIM'de verimli çalışmalar yaptıklarını, Emaar Square'in yabancılardaki etkisini test ettiklerini belirtti...

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Arsa ve arazi yatırımının 9 püf noktası!

Arsa ve arazi yatırımı uzun vadeli ve sabır gerektiren bir iştir.Doğru bir şekilde yapılan arsa ve arazi yatırımı,uzun vadede çok ciddi getiriler sağlayabilir. Peki arsa yatırımının püf noktaları ve satışta dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

GYODER, Dubai'de Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı.

Tüm riskli yapılar yıkılıp yerine güvenli yapılar yapılmalı!

TMMO inşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Ozhan "Tüm riskli yapılar yıkılıp yerine güvenli yapılar yapılarak depremin insanlara verdiği maddi ve manevi zararlar en aza indirilebilir'dedi.

Cerrahpaşa Tıp Müzesi'nin restorasyonu 3 yıldır sürüyor!

Dünyada en nitelikli koleksiyonların bulunduğu 10 müzeden biri olan Cerrahpaşa Tıp Tarihi Müzesi, 1 yıl içinde restorasyonu tamamlanıp bitirilmesi gerekirken 3 yılda bitirilmedi.

Eyüp Belediyesi kira yardımı ödemelerine başladı!

Eyüp ilçesinde ikamet eden ve 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun gereğince kira yardımı almaya hak kazananların kira yardımları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi, Nalan Uluğnoyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Türk Akımı projesinde pürüz mü çıktı?

Türk Akımı Projesi görüşmelerinde, Rusya'nın Türkiye'yi geçiş ülkesi olarak görmesinin, doğalgazda indirim ve boru hattının Türkiye'deki sisteme dahil edilmesi konusunun en önemli pürüzler olduğunu belirtiyor.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yer alıyor. 24 katlı 3 bloktan oluşan projede banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 7 indirim yapılıyor.

mıpım emaar Haberi

mıpım emaar

Emaar Türkiye, MIPIM'de İstanbul projesi için ziyaretçi olarak yer aldı.  Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, fuarda verimli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Balaban, yabancılar yatırımcıların Emaar Square ile ilgilendiğini, fuarda o yatırımcılarla bir araya gelme şansını yakaladıklarını söyledi. Balaban, " MIPIM sayesinde projemizin yabancılar üzerindeki etkisini test etme imkanını elde ettik"...