29 / 04 / 2024

mipim EVA Gayrimenkul

mipim EVA Gayrimenkul

TÜRKİYE'NİN 'onur ülkesi' olarak yer aldığı MIPIM'de, EVA Gayrimenkul Değerleme ve Entegre Proje Yönetim ortaklığında bir toplantı düzenlendi. Türkiye'nin orta ve uzun vadede daha çok yolu olduğunun altı çizildi...

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Akın akın Mipim’e gidiyoruz!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Mipim fuarı için Türkiye’den kamu ve özel yatırımcılar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yatırımcıların fuardaki öncelikli amacı İstanbul ve Türkiye markasını tanıtmak...

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Tema İstanbul, MİPİM'de yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

MIPIM'de görücüye çıkan Tema İstanbul, yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Projenin genel müdürü Arslan " Yunanistan ve Polonya'dan yeni projeler için görüşme talepleri aldık " dedi...

İhracatın artışı ile sanayi bazlı gayrimenkullere yatırım ön plana çıkabilir!

MIPIM'de, değerleme sektörünün önde gelen kuruluşu EVA Gayrimenkul Değerleme ve proje yönetimi alanında lider kuruluşlardan Entegre Proje Yönetim, gayrimenkul ve emlak sektörünün dünya devlerini bir araya getirdi.

Can Ekşioğlu: MIPIM, Türkiye’nin vizyonuna katma değer sağlıyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği ve dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’de, Türk gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

İTO, MIPIM'de İstanbul'un sunduğu fırsatları Rising İstanbul temasıyla tanıttı!

Bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara, Türkiye Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı.

Cannes‘da görücüye çıkan Tema İstanbul‘a teklif yağdı!

Cannes'da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'de görücüye çıkan Tema İstanbul, yabancıların ilgi odağı oldu. Mesut Arslan, Rus, Yunanlı ve Polonyalı yatırım gruplarından ciddi işbirliği teklifleri aldıklarını söyledi...

2014 CNR Emlak Fuarı'nda 30 bin ziyaretçi hedefleniyor!

25. Mipim Fuarı'nda CNR Holding Genel Müdürü Alkan Usta ve CNR Holding Yurt Dışı Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Kayhan sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Quasar İstanbul'dan MIPIM'e caz konseri!

Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul; Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez’in konseriyle renk kattı.

mipim EVA Gayrimenkul Haberi

mipim EVA Gayrimenkul


TÜRKİYE'NİN 'onur ülkesi' olarak yer aldığı MIPIM'de, EVA Gayrimenkul Değerleme ve Entegre Proje Yönetim ortaklığında bir toplantı düzenlendi. Gayrimenkul sektörünün dünya devlerini bir araya getiren buluşmada, yabancı yatırımcılar Türkiye emlak piyasasında yaşanan gelişmeler hakkında kapsamlı bilgi aldı. 16 ülkede 250'den fazla şubesi olan Development Bank of Singapure (DBS Bank) Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Cem Ayhan Azak, temel göstergeleriyle Asya ve Avrupa pazarında farklı bir çizgide ilerleyen Türkiye'nin orta ve uzun vadede daha çok yolu olduğunun altını çizdi. 


Sabah...