03 / 05 / 2024

mipim fuarı türk çadırı

mipim fuarı türk çadırı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Mipim Fuarı’nda Türk Çadırı’nın açılışını gerçekleştirdi. Kadir Topbaş fuarda stantları gezerek, sektörün devleriyle bir araya geldi...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

mipim fuarı türk çadırı Haberi

mipim fuarı türk çadırı

Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM” 12 Mart 2013 tarihinde kapılarını açtı. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılı "Onur Ülkesi" seçilen Türkiye, 12 Mart Salı günü saat 10.00'da Kadir Topbaş’ın katılımıyla ‘Türk Çadırı‘ açılışını gerçekleştirdi.


Bu yıl 18.si düzenlenen ve Türklerin yoğun katılımının olduğu Mipim Fuarı’nı, 20 bin uluslararası katılımcı ziyaret ederken, bin metrekarelik alana kurulan Türk Çadırı'na Türkiye'den 28 Türk standı katıldı ve 600’ün üzerinde münferit Türk katılımcı fuarda yer aldı. Kırmızı beyaz Türk bayrağı renkleri ile tasarlanan Türkiye Çadırı’nda Türk gayrimenkul sektörü güçlü bir katılımla yer alıyor.


Kadir Topbaş Türk Çadır açılışında; ‘İstanbul'da yaşamanın artık bir ayrıcalık olduğunu’ dile getirirken ‘MIPIM'de bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Dünya artık küresel...