03 / 05 / 2024

mipim kadır topbaş

mipim kadır topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Türkiye'nin Onur ülkesi olması dolayısıyla gurur duyduğunu ifade etti...

Karaca duyurdu: 1 Kasım gece 00:00'da indirimler başlıyor! İşte fiyat listesi...

Karaca Kasım ayında başlatacağı indirim kampanyasını duyurdu. İşte "Kasım'da Karaca Başkadır" sloganıyla duyuran kampanyanın detayları...

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan Türkiye’ye deprem çağrısı!

İstanbul'da yaşanan 5,8'lik sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha ülkenin gündemine getirdi. Afet yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan konuyla ilgili önemli bir çağrı geldi.

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Makbule Yönel Maya 'Gayrimenkul sektöründe kadın'ı anlatacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, BinYaprak TSKB kanalında gayrimenkul sektöründe kadın konusunu aktaracak.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

İnşaat sektörüne kadın eli değiyor!

Son bir yılda inşaat sektöründe 19 bin kadın istihdam edildi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre nisan döneminde inşaat sektöründe çalışan kadın sayısı 78 binden 97 bine yükseldi. 

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

İnşaat sektöründe söz sahibi olan 5 kadın yönetici!

İnşaat sektöründe çalışan kadın sayısı gün geçtikçe artıyor. İnşaat sektöründe görev yapaan kadın sayısı her geçen gün artmaya devam ederken özellikle de üst düzey yönetimde görev alan kadınlar büyük başarılara imza atıyorlar. 

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

mipim kadır topbaş Haberi

mipim kadır topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş MIPIM'den konuşma yaptı. Türkiye'nin Onur ülkesi olması dolayısıyla gurur duyduğunu belirten Topbaş, tüm katılımcılara başarılar diledi. Topbaş küçük global köy dediğimiz dünyada her yer birbirine bağlı dedi. 


Topbaş; "Ayrıca rekabet yerine dayanışma ile beraberce yürüme hepimizin sorumluluğunda" ifadesini kullandı. Topbaş sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye son 10 yılda ekonomik anlamda ciddi projelere imza attı. Dünya tarafından izlenen bir ülke oldu. İstanbul'un başarısı da rekabet olarak değil yardımlaşmayla ön plana çıkacak. 


Biz İBB olarak 8 yıl içine altyapı ve ulaşıma toplam 34 milyar dolar harcadık. 2013 yılı içinde de 4.5 milyar dolar harcamayı planlıyoruz. 


Tüm sektörler inşaat sektörleriyle beraber yürümeye başladı. Fuarda dünyadaki hızlı...