30 / 04 / 2024

MIPIM türkiye tanıtım 2015

MIPIM türkiye tanıtım 2015

Türkiye, Fransa’nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen MIPIM’de, şehirlerini öne çıkardı. Türkiye pavilyonunda şehirlere ait projeler sergilendi. Temsilciler, ‘İstanbul Çadırı’nda sunulan kent maketinin ilgi gördüğünü belirtti.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

İpekyol, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı!

İpekyol, koronavirüs sebebiyle 19 Mart'tan itibaren Türkiye'deki tüm mağazalarını kapatacağını duyurdu...

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Türkiye, MIPIM 2017 için tüm hazırlıklarını tamamladı!

Türkiye, 14-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek MIPIM 2017 için tüm hazırlıklarını tamamladı. Türkiye, Cannes’da dünyanın yatırımcısına Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacak

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Türk mimarlardan tanıtım atağı!

Mimar Sinan'ın ardından birçok Türk mimar dünyada önemli projelere imza attı. MIPIM'de tanıtım yapan mimarlar, önümüzdeki dönemde de farklı ülkelerde tanıtım gerçekleştirip Türk mimar vurgusu yapacaklar.

Türkiye'nin tanıtımı için gayrimenkul fonları birleştirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda Türkiye'nin tanıtımına yönelik kullanılan fonların tek çatı altında toplanması durumunda yabancıya konut satışının 2-3 yıl içinde 23 binden 90 binlere çıkabileceği belirtildi.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Türkiye'nin tanıtımı Angry Birds oyunu ile yapılacak!

Tanıtma Genel Müdürü Önal, Angry Birds ve Subway Surfers oyunuyla Türkiye'yi tanıtacaklarını söyledi Dünyada yaklaşık 500 milyon kişinin oynadığı Angry Birds oyunu artık Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak.

Türkiye yatırım adası olarak cazibesini devam ettirecek!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin bir "yatırım adası" olarak yeni dönemde de cazibesini devam ettireceğini söyledi.

Pamukkale'nin tanıtımı için vakıf kurulacak!

Pamukkale'nin sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ve diğer zenginliklerin tanıtımının daha etkili yapılabilmesi için 'Denizli Tanıtım Vakfı kurulmalı" dedi.

Türkiye'nin Atina Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin yeni ofisi açıldı!

Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin yeni ofisi, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni'nin katıldığı törenle açıldı.

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya inşaat, küresel ve bölgesel yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan perakende fuarına katıldı. Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi.

MIPIM türkiye tanıtım 2015 Haberi

MIPIM türkiye tanıtım 2015

İstanbul Ticaret Odası ve Beyoğlu Belediyesi’nin açılışını yaptığı fuarda bu yıl Türkiye, farklı bir yol izleyerek, konut ve ofis projelerinin yanı sıra şehirlerini ön plana çıkardı.19 bin 400 metrekare alan üzerine kurulan MIPIM’de Türkiye; 300 metrekarelik İstanbul Çadırı, Antalya, Balıkesir ve Ankara kent katılımlarıyla yer aldı. Fuar’da 21 firma, bin 200 metrekare alanda Türkiye emlak sektörünü temsil etti. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülkeden heyet ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi. MIPIM 2015’e en çok katılım gösteren ülkeler arasında Türkiye ilk dokuzda yer aldı. 


Türkiye, 2013 ve 2014 yıllarında iki kez üst üste ‘Onur Ülke’ seçildi. Sektör temsilcileri, Türkiye’nin, gelişimi doğrultusunda hem ülke hem de şehirler bazında tanıtım çalışmaları yürüttüğünü ifade ediyor. Yerel yönetimlerin desteğiyle...