15 / 05 / 2024

mipim türkiyei mipim fuarı

mipim türkiyei mipim fuarı

Türkiye'nin onur ülke olarak katıldığı MIPIM Fuarı'nda Türk Çadırı'nı ziyaret edenlere Türk kahvesi ikram edildi...

MIPIM kapılarını açtı!

MIPIM iki yıl aradan sonra kapılarını Fransa’nın Cannes kentinde açtı.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

MIPIM Fuarı Türkiye'ye geliyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi alkaş, "2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye'nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. Tohumlar RE360'ta atılacak" dedi...

MIPIM'de dünya şehirleri tanıtım yarışında!

Fransa’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM, dünya şehirlerinin uluslararası yatırımcı çekme yarışına dönüştü.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi MIPIM'de tanıtıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM bu yıl, gayrimenkul ve mimarlık şirketlerinin yanı sıra Türkiye’den şehir ve ilçeler düzeyinde katılımlar dikkat çekti. 

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

MIPIM 2018 kapılarını açtı!

Gayrimenkul alanındaki tüm paydaşların bir araya geldiği MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 657 kişilik temsiliyetle adeta çıkarma yaptı. 

Türkiye’nin yükselen şehirleri MIPIM 2018’de boy gösterecek!

13-16 Mart'ta, Fransa’nın Cannes şehrinde 29. defa düzenlenecek olan MIPIM'de dünyayı Dünyayı Yöneten Şehirler Yarışında, Türkiye'nin Yükselen Şehirleri de boy gösterecek..

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

mipim türkiyei mipim fuarı Haberi

mipim türkiyei mipim fuarı
Fransa Cannes'da düzenlenen ve yarın son bulacak olan MIPIM Fuarı'nda 1 metrekarelik alanda Türk Çadırı kuruldu. Fuarda Türk firmaları ziyaret edenlere Türk kahvesi ikram ediliyor. Fuara Türkiye'den 28 firma...