02 / 05 / 2024

MIPIMe kimler katıldı

MIPIMe kimler katıldı

MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı ’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.

Türkiye'de geçen yıl doğrudan yatırımların miktarı yüzde 8 arttı!

Türkiye'de geçen yıl doğrudan yatırımların miktarı yüzde 8 arttı ve bu artışla birlikte Türkiye dünyada 19. sıraya yükseldi. Gayrimenkul sektörü de 3 milyar doların üzerinde yatırım aldı.

MIPIM kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor

Mehmet Cabbar Kentsel Dönüşüm fuarına katıldı!

Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Fuarına Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri'nin diğer ilçe Belediye Başkanları ile birlikte katıldı.

Kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, apartmanlar kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Apartman hakkında belirlenecek kurallar ve alınacak kararlar kat malikleri genel kurul toplantısında belirleniyor. Peki, kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Muğla Büyükşehir Belediyesi, TMMOB'nin düzenlediği fuara katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran, 15. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ölçme Teknolojileri ve Yazılım Fuarına katıldı.

ETADER, CNR Energy İstanbul Fuarı’na katıldı!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 19-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve enerji sektörünün kalbinin attığı CNR Energy İstanbul Fuarı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TANAP temel atma törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile birlikte Kars’ta gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık TANAP Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Ali Ağaoğlu Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Efsaneler Buluştu. En büyük ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin 4.’sü Uludağ Grand Yazıcı Hotel’de yapıldı. Capital ve Ekonomist Dergilenin organizasyonunda yapılan zirveye Türkiye’nin ekonomi devleri katıldı.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Avni Çelik MÜSİAD'ın Adana Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı!

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik de toplantıya katıldı..

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te toplu açılışa katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Gazianteplilere hitap etti. Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Altınok Öz Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı!

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği “Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği” buluşması toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

MIPIMe kimler katıldı Haberi

MIPIMe kimler katıldı


Bu yıl 25’inci kez düzenlenen MIPIM’de yatırım için en çok fırsatın sunulduğu ülke Türkiye olarak gösteriliyor. Bu yıl fuara Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.


Her yıl Cannes Film Festivali’ne ev sahipliği yapan MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllarda daha çok Türk müteahhitlerinin katılımıyla dikkat çeken fuara bu yıl mimarlık firmaları çıkarma yaptı.


Son yıllarda yurtdışında sağlık, kongre merkezleri,  ticaret alanları gibi pek çok projeye imza atan ve aldıkları uluslararası ödüllerle adından söz ettiren Türk mimarları, MIPIM’de yabancıların da ilgisini çekti. Fuarda standlarıyla yer alan mimarlık şirketleri arasında DS Mimarlık, Evrenol Architects, Öncüoğlu-ACP Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık,  Era Mimarlık, HMK Mimarlık fuarda yerlerini...