05 / 05 / 2024

MIPIMe türkiyeden katılan firmalar

MIPIMe türkiyeden katılan firmalar

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "Türkiye'nin, bu yıl Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2015'e damga vuracağına inancım tam" dedi.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

SODEV’den yeni rapor: ‘Orta sınıf yoksullaştı, kahvaltı ve kırmızı et tüketimi azaldı’

SODEV’in yayımladığı raporda, ekonomik kriz ve enflasyon yüzünden, ‘orta sınıf’ın yoksullaştığı belirtildi. Araştırmaya katılan kişiler sadece temel ihtiyaçlarını giderebildiğini ifade ederken, yüzde 56’sı ise kahvaltı yapmadığını kaydetti.

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansman payını 8 puan düşürdü!

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını bugün 8 puan daha düşürdü. Banka özel bankalar arasında en düşük konut kredisi faiz oranını kullandırmaya başladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payını 10 puan düşürdü!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın konut finansmanı kar payı oranları düştü. Banka konut finansmanı oranlarında 10 puana kadar indirim yaptı.

Çatı onarımına tüm kat malikleri katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Beş katlı,beş daireli bir binanın en üst katında oturmaktayım. Ancak çatı akmakta. Bu çatının onarımı için kış gelmeden girişimde bulunmalıyım. Buna tüm kat malikleri katılmalı mı?' sorusunu yanıtladı.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nden Diyanet Vakfına gayrimenkul bağışı!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) yüksek öğrenim öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere gayrimenkul bağışı gerçekleştirdi.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

MIPIMe türkiyeden katılan firmalar Haberi

MIPIMe türkiyeden katılan firmalar

Türkiye MIPIM'e ilk defa şehir maketi ile katılıyor' Alkaş Yönetim Kumlu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "Yabancı girişimci için pek çok yatırım fırsatı sunan Türkiye'nin, bu yıl Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2015'e damga vuracağına inancım tam" dedi.Dünyanın en büyük Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM-The World's Property Market, bu yıl 26. kez düzenlenecek. Fuar, 1013 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


Türkiye, önde gelen gayrimenkul firmalarının yanı sıra markalaşma hedefindeki şehirlerin katılımıyla MIPIM 2015'e damga vurmaya hazırlanıyor. 

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Tiirkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, MIPIM 2015'in önem ve faydasıyla gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 


Alkaş, MIPIM'i ziyaret eden gayrimenkul yatırımcılarının katılımlarını daha da eddnleştirdilderini belirterek, gelecekte hem şehirler han de...