17 / 05 / 2024

Mir Med Yapı İnşaat adres

Mir Med Yapı İnşaat adres

Mir Med Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Kaya tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Med Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necip Karakaş tarafından kuruldu.

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakife Çakmak tarafından kuruldu. 

Mir Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özgür Sümer tarafından kuruldu. 

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Sal ve Okan Sal ortaklığında kuruldu. 

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.

Eryaman Mavi Orkide Kaşmir Evleri fiyatları!

24 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Kaşmir Mavi Orkide Evleri projesi, Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

Mir Med Yapı İnşaat adres Haberi

Mir Med Yapı İnşaat adres
Mir Med Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Kaya tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.


Mir Med Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat yapımı , mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...