05 / 05 / 2024

Mir Yapı

Mir Yapı

Bugüne kadar bir çok projeye imza atan Mir Yapı son zamanlarda hayata geçirdiği projelerde ağır çeliğe önem vermeye başladı...

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özgür Sümer tarafından kuruldu. 

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mir Yapı İnşaat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Sal ve Okan Sal ortaklığında kuruldu. 

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.

Eryaman Mavi Orkide Kaşmir Evleri fiyatları!

24 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Kaşmir Mavi Orkide Evleri projesi, Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak!

Ankara'ya değer katacak projelere imza atan Kaşmir Yapı, şehrin çehresini değiştirmek adında yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak.

Kaşmir Mavi Orkide Ankara fiyatları!

Kaşmir Mavi Orkide Ankara fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Mavi Orkide Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Kaşmir Mavi Orkide projesine yoğun ilgi!

Kaşmir Yapı tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilecek Kaşmir Mavi Orkide projesi satışa çıktı. Lansmana çıkan proje yoğun ilgi gördü.

Kaşmir Yapı'dan 2 yeni proje!

Ankara, Kaşmir Yapı A.Ş. güvencesinde iki yeni proje ile tanışıyor. Eryaman’ın benzersiz lokasyonunda konumlanan Kaşmir Mavi Orkide; ferah ve modern daireleri, Göksu Parkı’nın en yakınında konumlanmasıyla, yanı başında yer alan Kaşmir Center AVM ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.

Mir Yapı Haberi

Mir Yapı
Endüstriyel çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Mir Yapı, genellikle hafif çeliğin tercih edildiği konut projelerinde ağır çeliğe önem vermeye başladı. Firma, konut projelerinde gerçek statik değerlere uygun çelik yapı dönemini başlatmayı...