06 / 05 / 2024

Mirage Bağcılar nerede

Mirage Bağcılar nerede

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazan oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılıkla tasarlandı. Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Mirage Rezidans Bağcılar teslim tarihi!

17 katlı üç blokta 342 adet konuttan meydana gelen Güneşli Mirage Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. İşte Mirage Rezidans Bağcılar teslim tarihi...

Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazan oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılıkla tasarlandı. Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Mirage Rezidans Bağcılar konut fiyatları!

Mirage Rezidans Bağcılar konut fiyatları 570 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı projesi Mirage Rezidans, Eylül 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bağcılar Mirage Residence teslim tarihi!

Bağcılar Mirage Residence teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Mirage Residence projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri!

Konum bilgisine göre Tem Otoyolu'na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri kapsamında taksitler 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

Mirage Residence Bağcılar satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Bağcılar satış ofisi tefefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Bağcılar Mirage Residence ödemeleri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Bağcılar Mirage Residence ödemeleri kapsamında 48 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri!

Bağcılar Mirage Residence projesi Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen Mirage Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri!

3 blok şeklinde inşa edilen Mirage Residence projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Mirage Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükselen proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.

Mirage Bağcılar nerede Haberi

Mirage Bağcılar nerede

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede ev alanları 74 metrekareden başlayıp 234 metrekareye kadar yükseliyor. Projede bloklar 17 kat şeklinde yükseliyor.


3 blok halinde bulunan projede daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşan alternatifler mevcut. Proje toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness alan ve çocuk havuzu gibi donatılar yer alıyor.


Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında 60 ay taksit imkanında 0 faiz uygulanırken, yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fiyatların  570 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2017 yılı Eylül ayında yapılması öngörülüyor.


Mirage Rezidans adres

Güneşli Bağcılar Mahallesi,...