06 / 05 / 2024

Mirage Bağcılar projesi

Mirage Bağcılar projesi

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazan oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılıkla tasarlandı. Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığının imzası hayata geçirilen Core Living Bağcılar projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Motto İstanbul Projesi iletişim!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Mirage Bağcılar projesi Haberi

Mirage Bağcılar projesi

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede ev alanları 74 metrekareden başlayıp 234 metrekareye kadar yükseliyor. Projede bloklar 17 kat şeklinde yükseliyor.


3 blok halinde bulunan projede daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşan alternatifler mevcut. Proje toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness alan ve çocuk havuzu gibi donatılar yer alıyor.


Mirage Bağcılar Rezidans ödeme tablosu kapsamında 60 ay taksit imkanında 0 faiz uygulanırken, yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fiyatların  570 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2017 yılı Eylül ayında yapılması öngörülüyor.


Mirage Rezidans adres

Güneşli Bağcılar Mahallesi,...