24 / 07 / 2024

Mirage Marina ulaşım

Mirage Marina ulaşım

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi denize 200 metre uzaklıkta bulunuyor. Teslimleri Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan proje yer alan konutlar flat ve dubleks olarak dizayn edildi.

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Muğla Mirage Marina Bodrum fiyatları!

Mirage Marina Bodrum projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler yaz ve kış mevsimi kullanımına uygun olarak planlanıyor...

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Mirage Sur Yapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 342 adet konut ve 60 adet mağaza yer alıyor. Mirage Sur Yapı ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 319 bin 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara ulaşım krokisi!

Marina Ankara Çankaya'da daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Marina Ankara ulaşım krokisi...

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Oran Marina Ankara ulaşım!

Oran Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Bağcılar Mirage Residence ulaşım!

Bağcılar Mirage Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde bulunuyor. Banka kresizi 48 ay vade fırsatı sunan projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Marina ulaşım Haberi

Mirage Marina ulaşım

Her bloğunda 4 adet dairenin bulunduğu Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi 40 blok halinde inşa ediliyor. Proje 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Mirage Marina Bodrum'da yüzde 30 peşin ödemelerde; kalan kısım 15 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor. Flat ve dubleks dairelerden oluşan proje Game Yapı Teknik imzası ile yükseliyor. 

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin TL'den başlayan ve 9 bin TL'ye kadar ulaşan Mirage Marina Evleri'nin bu hafta içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi.

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi sosyal alanlar, fitness center ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlara sahip. Projede 2+1 flat daireler 70 metrekare, dubleks daireler ise 152 metrekareden meydana geliyor. 

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage...