29 / 04 / 2024

mirage satılık daire

mirage satılık daire

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje Tem Otoyolu'na yakın bir noktada yer alıyor. Mirage Sur Yapı'da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim kampanyasına devam ediyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Sur Yapı Mirage Residence satılık daire!

Satışları devam eden Sur Yapı Mirage Residence satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Mirage Residence Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Güneşli Mirage Residence satılık daire!

Güneşli Mirage Residence satılık daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Banka kredi ile ödeme yapılabilen proje 342 adet daire ve 60 adet mağaza yer alıyor.

Mirage Residence Güneşli satılık daire!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Mirage Residence Güneşli satılık daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar değişiyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

mirage satılık daire Haberi

mirage satılık daire

Kampanya detaylarına değinmeden önce projenin özelliklerine göz atalım. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yer alan proje toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşuyor.


Sur Yapı Mirage sosyal kullanım alanları

17 kat şeklinde yükselen projede ortak yaşam seçenekleri içerisinde güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Mirage Sur Yapı ulaşım

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje lokasyona göre metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir yerde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yer alıyor.


Güneşli Mirage Evleri

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana gelen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1...