29 / 04 / 2024

miranda kerr evini satıyor

miranda kerr evini satıyor

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, ABD'nin New York kentindeki evini, 1,3 milyon dolara satışa çıkardı...

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Miranda Kerr Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı!

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

Miranda Kerr Orlando Bloom'a komşu oldu!

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokağa taşındıklarını açıkladı.

Baba evini oğluna satabilir mi?

Babanızın bir evi olduğunuzu ve oğlu olarak size satmak istediğinizi farz edelim. Peki, bir baba evini oğluna satabilir mi? Babanın evini oğluna satması için gerekenler nelerdir?

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Samsun'da metan gazı bulan bir kişi bu gazla evini ısıtıyor!

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor. Mahallede yaklaşık 10 evin, bahçesinden çıkan metan gazıyla ısınıyor..

Başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür?

Taşınmaz kiralamalarında kira sözleşmesi kiracı ve kiralayan tarafında yapılan anlaşmaya istinaden imzalanıyor. Peki, başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür? Kiralayanla mal sahibi farklı kişi olabilir mi?

Hüseyin Karcı yaptığı maket yapılarla evini müzeye çevirdi!

Salihli ilçesinde yaşayan Hüseyin Karcı, atık malzemeleri de kullanarak yaptığı tarihi yapıların minyatürleriyle evini adeta açık müzeye çevirdi. Karcı, eski yapıların minyatür maketlerini yapmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti.

Avukat Kadir Kurtuluş: Eylem planıyla ilk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Avukat Kadir Kurtuluş: İlk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Annemin evini kredi ile alabilir miyim?

Konut kredisi ile bankalar, mesken sahibi olmak isteyen kimselerin uzun vadede düşük faiz oranları ile nakit ihtiyacı karşılanıyor. Peki, kredi herkese verilir mi? Siz de "Annemin evini kredi ile alabilir miyim?" diyorsanız, işte yanıtı..

miranda kerr evini satıyor Haberi

miranda kerr evini satıyor
Oyuncu Orlando Bloom ile evli Victoria's Secret modeli Miranda Kerr, New York'taki evini satıyor. 2 çocukları olduğu için daha büyük bir eve ihtiyaçları olduğunu söyleyen Kerr, evini  1,3 milyon dolardan satışa...