28 / 08 / 2024

mısırda dar gelirliler için yapılacak konutlar

mısırda dar gelirliler için yapılacak konutlar

Mısır' da Silahlı Kuvvetlere bağlı mühendislik birimi ile Birleşik Arap Emirlikleri' ne ait (BAE) Arabtec şirketi arasında, 1 milyon konut projesi için işbirliği protokolü imzalandığı bildirildi...

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Dar gelirliler müjde! Sosyal destek ödemeleri peş peşe hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirliler için başlattığı destek ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. İşte destek ödemelerine ilişkin merak edilenler...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Buğday, arpa, mısırda Nisan şoku! Peş peşe açıklandı! 

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL oldu? İşte borsa borsa 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa ve mısırda son dakika! Peş peşe fiyatlar açıklandı! Çiftçiler hemen il il kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi son dakika güncel buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? 

Murat Kurum: 2019'da 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kirazlıtepe'de incelemelerde bulundu. Kurum, "2019 yılında 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bunların 25 bini İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'a baktığımızda Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi de bu dönüşüm projelerinden biri" diye konuştu..

Kadir Mısıroğlu'nun restoranı İBB'yi karıştırdı!

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne önerge verildi.

Dar gelirliler için konut politikaları!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun düzenlediği, “Dar Gelirliler İçin Konut Politikaları” yuvarlak masa toplantısı, CRE Danışmanlık Kurucu Ortağı Gülcemal Alhanlıoğlu ve TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya sunumlarıyla ve GİSP üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu.

NE-KA Atılım İnşaat'tan dar gelirliler için proje!

17 yıllık tecrübesini sayısız konut projesi ile taçlandıran NE-KA Atılım İnşaat, dar gelirli aileler için planladığı ve “NE-KA YAŞAM KONUTLARI” ismini verdiği yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

mısırda dar gelirliler için yapılacak konutlar Haberi

mısırda dar gelirliler için yapılacak konutlar


Mısır'da Silahlı Kuvvetlere bağlı mühendislik birimi ile Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait (BAE) Arabtec şirketi arasında, 1 milyon konut projesi için işbirliği protokolü imzalandığı bildirildi.


 Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi'nin başlattığı kampanya kapsamında imzalanan ve 5 yılda tamamlanması planlanan projede, Mısırlı dar gelirlilerin konut ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. 


Mühendislik Birimi Başkanı Tahir Abdullah, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, bölgede güven ve istikrarın sağlanması için sunduğu yardımlardan ötürü BAE yönetimine teşekkür etti.


Ordu sözcü Albay Ahmed Muhammed Ali ise yaptığı açıklamada, Sisi'nin bugün inşaat sektöründe dünya markası olan Arabtec şirketinin Üstyöneticisi (CEO) Hasan Abdullah Semik'i kabul ettiğini bildirdi.


Açıklamaya göre, Semik, kabulde, projeye başlanması için şu ana kadar atılan adımlar ve ordu ile Arabtec şirketi arasında yürütülen görüşmelerin sonuçlarıyla ilgili bilgi verdi.


Semik ayrıca "Arabtec olarak, maliyeti değil...