28 / 07 / 2024

Mist Yenisahra mail adresi

Mist Yenisahra mail adresi

Mist Yenisahra Evleri Mist İnşaat tarfından hayata geçiriliyor. Firmanın Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesinden sonra ikinci olarak yükselen proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Önce zam şimdi gecikme! Togg'da teslimatlar ertelendi

Togg bekleyenler dikkat. Geçtiğimiz günlerde ilk zammını yapan Togg şimdi de T10X'in teslimatlarını 1 ay gecikeceğini açıkladı. Hak sahiplerine gönderilen bir mail ile durum açıklandı. İşte tüm detaylar...

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Saat verip duyurdu! Binlerce kişi bir mail ile işsiz kalacak! İşten kovulacakları saati bekliyorlar

Twitter'ın yeni sahibi ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi hatta bunun için saat bile verdi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni planlar arasında şirketin yarısını işten çıka

Bilgisayar korsanları iş başında! Mailleriniz tehlike altında olabilir!

Hackerların Gmail, Yahoo ve Outlook gibi mail servislerinin gelen kutularına erişebilmek için yeni bir araç geliştirdikleri iddia ediliyor. İşte detaylar...

Mist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da kuruldu.

İstanbul'da 235.7 milyon TL'ye özel sağlık tesisi yaptırılacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Ataşehir Yenisahra'da 235 milyon 694 bin 344 TL bedelle bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

SGK için emsal karar çıktı! Bundan sonra bunu yapabilirsiniz!

Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı.

Kapalı Maraş'ın kilidi açılıyor!

İngiliz Daily Mail gazetesi koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından 46 yıldır kapalı olan KKTC’deki Maraş bölgesinin yeniden açılacağını belirtti. KKTC Hükümeti Türkiye ile birlikte şehri onaracak.

Mist Yenisahra mail adresi Haberi

Mist Yenisahra mail adresi

Mist Yenisahra projesinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kat bahçeleri, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Mist Yenisahra projesi Mist İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje firmanın Fikirtepe'deki devam eden kentsel dönüşüm projesinden sonra ikinci proje olarak yükseliyor. Projede konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümler bulunuyor.



Mist Yenisahra nerede?

Mist Yenisahra projesi Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında,Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu olan Yenisahra Mahallesi’ nde yer alıyor.


Mist  Yenisahra iletişim

Tel: 0216 317 80 11 

Web: www.mist.com.tr

Tülay...