17 / 07 / 2024

Mist Yenisahra satış ofisi

Mist Yenisahra satış ofisi

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi!

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Optimist Residence yakında satışta!

Konut, AVM ve ticari ünitelere yer verilen Optimist Residence'ta teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek. Mist İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Optimist Fikirtepe yakında satışa çıkacak.

Mist Yenisahra iletişim!

Mist Yenisahra iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Mist Yenisahra nerede?

Mist Yenisahra Evleri Mist İnşaat tarfından hayata geçiriliyor. Firmanın Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesinden sonra ikinci olarak yükselen proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Mist Yenisahra projesi ulaşım!

Mist Yenisahra projesi ulaşım bilgilerine göre proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu, Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalıyor. Proje Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi!

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi adres bilgisini 0216 317 80 11 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Mist İnşaat tarafından Yenibosna'da yeni yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesinin ilk görselleri!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Mist Yenisahra satış ofisi Haberi

Mist Yenisahra satış ofisi

Mist İnşaat Yenisahra projesi içerisinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak. Projede kat bahçeleri, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalan,Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu Yenisahra Mahallesi’ nde Mist İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi başlatılıyor. 



Mist İnşaat'ın Fikirtepe'de de devam eden kentsel dönüşüm projesinden sonra ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da yükseliyor. Proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.



Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Tel: 0216 317 80 11 

Web: www.mist.com.tr

Tülay...