11 / 05 / 2024

Mistral GYO açıklama

Mistral GYO açıklama

Mistral GYO halka arsa fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara dair gerçekleşeme raporunun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadarlık gelir elde etti?

Mistral GYO A.Ş. 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 3. dönem kurum geçici vergisi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu, söz konusu tablo Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmedi. 

Mistral GYO'dan ilk 3 ayda 13.2 milyon TL'lik satış!

Mistral GYO A.Ş.'nin 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait gelir tablosu, 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 1. dönem kurum geçici vergi beyannamesi yayınlandı.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Mistral GYO A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 16 Temmuz 2020 tarih ve 2020/08 no.lu kararı ile 17 Ağustos tarihinde gerçekleşen 2019 yılı genel kurul toplantısı tescillendi.

Mistral GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak!

Mistral GYO, Mistral GYO A.Ş. 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nun Kar Dağıtım Önerisi'ni onayladı.

Mistral GYO'nun 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Mistral GYO A.Ş. 01.01.2020 - 31.03.2020  Dönemine ait Gelir Tablosu, 2020 Yılı 1.Dönem Kurum Geçici Vergi Beyannamesi Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu.

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Mistral GYO açıklama Haberi

Mistral GYO açıklama

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arsa fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara dair gerçekleşeme raporunun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 



Açıklama:


Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Denetimden Sorumlu Komitesi Şirket merkez adresinde toplanarak, Sermaye Piyasası Kurulu’nun VII-128.1 No.lu Pay Tebliği’nin “Fiyat Tespit Raporu ile Analist ve Değerlendirme Raporları” başlıklı 29. Maddesinin 5. Fıkrası uyarınca, Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımların gerçekleşip gerçekleşmediği, gerçekleşmediyse nedeni hakkında değerlendirmeleri içeren ekli raporun Şirket internet sitesinde ve KAP’ta yayımlanmasına , Oybirliği ile karar vermiştir.



Dosya için