03 / 05 / 2024

Mistral İzmir proje bilgileri

Mistral İzmir proje bilgileri

Toplam 121 bin 500 metrekarelik bir alanda, konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir, yüzde 7'si çelik ve üzerine beton kaplanan kompozit yapı teknolojisi ile İzmir'de bir ilk olacak.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

İzmir Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mistral İzmir Towers Projesine gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral İzmir proje bilgileri Haberi

Mistral İzmir proje bilgileri

BİR İLK OLACAK 


Toplam 121 bin 500 metrekarelik bir alanda, konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir, yüzde 7'si çelik ve üzerine beton kaplanan kompozit yapı teknolojisi ile İzmir'de bir ilk olacak. Hem dayanıklılık hem de geniş ve kesintisiz alanlar sunması açısından bu yapı teknolojisini tercih ettiklerini söyleyen Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, "Her metrekaresinde tüm detaylarıyla üzerine titrediğimiz Mistral İzmir bizim prestij projemiz. İtalyan ve Türk mimarların birlikte çalıştığı projemizde, güvenlikten konfora kadar her şey düşünüldü. Konutta 3.6 metre, ofislerde 4 metre tavan yüksekliği, körfeze hakim geniş terasları, ses ve ısı yalıtımını en üst seviyeye çıkaran çift cephe sistemi ile bir ilk olacak" diye konuştu. 


Mistal İzmir'in temeli için 45 bin ton beton ;...