05 / 05 / 2024

mistral izmir satış fiyatları

mistral izmir satış fiyatları

İçerisinde 150 adet ofis ve 110 adet dairenin yer aldığı Mistral İzmir Residence, 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Mistral İzmir satış fiyatları metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor...

Mistral İzmir projesi!

Mistral İzmir projesi 153 adet ofis ve 110 adet daireden meydana geliyor. Bayraklı'da yükselen Mistral İzmir projesinde daire teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Mistral İzmir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral GYO Çeşme projesi 24 Şubat'ta satışta! Yeni proje!

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde satışların başlayacağı tarih açıklandı. İşte proje ile ilgili detaylar...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Mistral GYO ilk 3 ayda ne kadarlık satış yaptı?

Mistral GYO, 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla yurt içi satışlardan 30 milyon 689 bin 177 TL gelir elde etti.

Mistral GYO'nun 2021 satış geliri belli oldu!

Mistral GYO tarafından yayınlanan ve 2021 yılını kapsayan gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 40 milyon 188 bin 620 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi. 

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

mistral izmir satış fiyatları Haberi

mistral izmir satış fiyatları

2 kule halinde yükselen Mistral İzmir Residence, Miray İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Mistral İzmir satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen İzmir Mistral projesinde yer alan kuleler 38 ve 48 katlı olarak tasarlandı. Mistral İzmir nerede sorusuna İzmir Bayraklı cevabı veriliyor. 


Satışların yüzde 45 oranında tamamlandığı Mistral İzmir Residence, 150 adet ofis ve 110 adet konuttan oluşuyor. Mistral İzmir satış fiyatları için haberimizi okumanız yeterli.



Miray İnşaat Mistral İzmir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. Satış sürecine devam edile projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Mistral İzmir satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 750...