04 / 05 / 2024

Mistral İzmirin ne kadarı satıldı

Mistral İzmirin ne kadarı satıldı

Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor. Yüzde 45'i temel aşamasında satılan projeye özellikle İstanbul'dan yoğun talep var.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Mistral GYO, 2023 yılının ilk yarısında 23.3 milyon TL hasılat elde etti!

Mistral GYO Haziran 2023 sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin yılın ilk 6 aylık toplam varlığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mistral GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Mistral GYO ilk 3 ayda ne kadarlık satış yaptı?

Mistral GYO, 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla yurt içi satışlardan 30 milyon 689 bin 177 TL gelir elde etti.

Mistral GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Mistral GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 hesap döneminde, 39 milyon 961 bin 815 TL hasılat elde etti

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadarlık gelir elde etti?

Mistral GYO A.Ş. 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 3. dönem kurum geçici vergisi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu, söz konusu tablo Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmedi. 

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 3. döneme ilişkin faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Mistral GYO'dan ilk yarıda 30.8 milyon TL'lik satış!

Mistral GYO'nun, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 Dönemine ait Gelir Tablosu, 2021 Yılı 2.Dönem Kurum Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu.

Mistral GYO 2020 yılı 4.dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Mistral GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, 2020 yılı 4.dönem kurum geçici vergi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu. 

Mistral GYO'nun 2 gayrimenkulü 6.4 milyon TL'ye satıldı!

Mistral GYO'nun portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6 milyon 450 bin TL bedelle satıldı. İş bu işlemin en son ilan ettiği finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı yüzde 2,46 oldu. 

Mistral İzmirin ne kadarı satıldı Haberi

Mistral İzmirin ne kadarı satıldı


dolara en yüksek kule inşa ediliyor Mistral Yapı, 150 milyon dolarlık yatırımla İzmir'in en yüksek kulesini inşa ediyor. Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor. Yüzde 45'i temel aşamasında satılan projeye özellikle İstanbul'dan yoğun talep var. Projenin tanıtımında konuşan Arkas Holding CEO'su ve Mistral Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, İzmir limanı özelleştirilmesi sırasında Arkas liderliğinde oluşturulan konsorsiyumdan esinlenerek Mistral Yapıyı kurduklarını belirterek. "Ortaklarımızın çoğu İzmir ve Türkiye'nin konusunda önde gelen isimleri. İleride hepimizin gurur duyacağı bir prestij yapıyı inşa etmek istiyoruz. El birliği ile mükemmeli arıyoruz." dedi. Temel aşamasına gelen yapının Haziran 2016'da tamamlanması planlanıyor. Projenin yüzde 45'inin satıldığını kaydeden Türkkanı. böylesine bir satış performansının İstanbullu danışmanlarını bile şaşırttığını söyledi....