02 / 05 / 2024

Mitanox baca

Mitanox baca

Mitanox ile baca sistemlerinde yepyeni bir dönem başlıyor. Yıllardır Avrupa’da kullanılmakta olan PP Plastik Baca sistemleri, özellik olarak %100 sızdırmaz, 120 °C yoğuşmalı cihazlar da kullanılıyor.

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Almus Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almus Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Melik Baca tarafından kuruldu.

Bitcoin’den aylar sonra ilk!  Kasımdan bu yana ilk kez 20 bin dolar eşiğini aştı.

Kripto para borsasında  inişli çıkışlı grafik devam ederken, Bitcoin aylar sonra şeytanın bacağını kırdı ve 20 bin dolar bandının üzerine çıktı.

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de Asim Yılmaz tarafından kuruldu.

Apartmanlarda ortak alan tadilatı için oylama gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Apartmanımızda merkezi sistemden bireysele dönüşüm kararı alındı. Tüm daireler kombi sistemine geçti. Kazan bacası tamamen işlevsiz kaldı. Baca kanalını yıkmak istiyorum. İşlevsiz kalan baca kanalının, dairelere katılması mümkün mü?' sorusunu yanıtladı.

İş insanlarının gayrimenkul kavgasında ateş açan avukat tutuklandı!

İstanbul’da iş insanı Engin M. ile yaşadığı arbede sırasında, tabancayla holding sahibinin şoförünü bacağından vuran Avukat İbrahim S., ifadesi sonrasında tutuklandı. Olayla ilgili yeni ayrıntılar öğrenildi.

İnşaat kazasında tazminat davası açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada çatı onarım işi aldık. Onarımın ikinci günü ben bir kaza geçirdim, bacağımdan sakatlandım. İş sahibi herhangi bir tazminat vermedi. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

BDDK üç yabancı bankaya işlem yasağını kaldırdı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Londra merkezli üç yabancı bankanın, TL yükümlülüğünü yerine getirmesi üzerine Türk bankaları ile bir bacağı TL olan döviz işlemler için yasağı kaldırdı.

Binadaki ortak yerlerin tadilatı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Yeni bir ev aldık ancak baya eski. İçinde tadilat yapacağız. Dubleks bir ev, her iki banyosunda da baca çıkışı var ve baca yeri çok fazla yer kapladığı için kırdırmak istiyoruz. Bunun için ne yapmamız lazım?'sorusunu yanıtladı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

ÇATIDER'den Yangından Korunma Haftası'na özel uyarı!

Türkiye’de ihmal ve hatalı uygulama nedeniyle her yıl çok sayıda çatı ve bacada yangın çıkıyor. 2017 yılının ilk 8 ayında İstanbul’da 823, Ankara’da 289 ve İzmir’de 177 baca ve çatı yangını çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan öldüren baca uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sonbaharda yaşanan karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkati çekmek için "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçık yayımladı.

Mitanox baca Haberi

Mitanox baca



Yıllardır Avrupa’da kullanılmakta olan PP Plastik Baca sistemleri, özellik olarak %100 sızdırmaz, 120 °C yoğuşmalı cihazlar da kullanılıyor.  Ayrıca zehirlenmelere karşı önlem alıcı özellikleri ile dikkat çeken bu sistem, hermetik baca, kaskad sistem, kombi baca sistemlerinde tercih ediliyor.

Avrupa’da ve Amerikan ülkelerinde %100 en sağlıklı ürün seçilmiştir. Şimdi bu dünya teknolojisi Mitanox ile birleşerek Türkiye’de piyasaya...