29 / 04 / 2024

Mitat Büyükfidan kimdir

Mitat Büyükfidan kimdir

İlke Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mitat Büyükfidan kimdir? Mitat Büyükfidan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlke Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mitat Büyükfidan'ın biyografisi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Ezgi Yüce kimdir?

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu. Peki, Ezgi Yüce kimdir? Ezgi Yüce mimari çalışmalarına hangi firma bünyesinde devam ediyor?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Mitat Büyükfidan kimdir Haberi

Mitat Büyükfidan kimdir

Mitat Büyükfidan kimdir?

02.03.1957, Ankara doğumlu Mitat Büyükfidan, 1975 yılında Tapu ve Kadastro Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. 


1975 – 2001 yıllarında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde Fen Memuru, Fen Amiri, Kontrol Memuru, APK Uzmanı, Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi Okul Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü olarak uzun süre görev yapmıştır. 


2001 yılında emekli olduktan sonra Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğünde Gayrimenkul Eksperi, Tarpam A.Ş.’de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Yatırım Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de, Kurucu Ortak, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak 2006 yılına kadar çalışmalarına devam etmiştir. Bu süre zarfında gayrimenkul ve gayrimenkul piyasası hakkında geniş tecrübe olanağı bulmuştur.


25 Nisan 2006 tarihinde kurulan İlke Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin kurucu ortaklarından olup, halen Yönetim Kurulu...