15 / 05 / 2024

Mithat Cantürk

Mithat Cantürk

Mental Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi, Mithat Cantürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Bağcılar, İnönü Mahallesi, 30/13 Sokak'ta kuruldu.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cantürk Çalık tarafından kuruldu.

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Küçükçekmece’de Ömer Cantürk ve Seda Doğdu ortaklığı  tarafından kuruldu

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Türk müteahhitlerin Suudi Arabistan heyecanı!

Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Katar'a ambargoyu kaldırması, bölgede fiili boykotla karşı karşıya olan ve milyarlarca dolarlık kayıp yaşayan Türk iş dünyasının da heyecanlanmasına neden oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk müteahhitleri dünya liginde!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk müteahhitlik sektörü, imar affı, konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlerine ambargo!

Suudi Arabistan'ın Türk mallarına ambargo uygulamaya başlayacağı söylentileri bir süredir dış ticarette yankı uyandırıyor. Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün de iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

Suudiler Türk müteahhitlerini devre dışı bırakıyor!

Türk mallarını boykot kararı alan Suudi Arabistan, Türk müteahhitleri de boykot ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Türk müteahhitlerin ülkede 2018'de yaklaşık 3 milyar dolarlık iş aldıklarını fakat rakamın 2020'nin ilk 8 ayında 21 milyon dolara düştüğünü belirtti. 

Türk müteahhitler Libya'ya yatırım yapmak için hazır!

Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, inşaat sektörünün yurt dışındaki yatırımlarının altını çizerek, "Libya bizim ilk göz ağrımız. Türk müteahhitleri Libya'ya gitmek için hazır" diye konuştu...

Türk müteahhitlerinin yurt dışı işleri azaldı mı?

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk işçi sayısındaki azalmanın temelinde çalışma mevzuatı kapsamında karşılaşılan sorunlar yattığını söyledi...

Mithat Cantürk Haberi

Mithat Cantürk
Mental Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi, Mithat Cantürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu. 


Mental Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik,tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul,hastane,hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri...