09 / 05 / 2024

Mithat Cemal Noyan

Mithat Cemal Noyan

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Cemal Noyan, Müge Kolat, Mehmet Cemal Karman tarafından 960 bin 190 TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bahçeşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Baran İnsel ve Seyedamnırhosseı Shahnematollahıferdo ortaklığında kuruldu.

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile KEmal Erol tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Genco Erkal'dan Kanal İstanbul tepkisi!

Sanatçı Genco Erkal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mithat Cemal şiiri üzerinden 23 Nisan'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek Kanal İstanbul hakkında eleştiride bulundu. 

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Mithat Cemal Noyan Haberi

Mithat Cemal Noyan

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Cemal Noyan, Müge Kolat, Mehmet Cemal Karman tarafından 960 bin 190 TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu.  İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Cemal Noyan, Başkan Yardımcısı Mehmet Cemal Karman ve Yönetim Kurulu Üyesi Müge Kolat olarak belirlendi. 


İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlamak, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmeti vermek. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile...