27 / 04 / 2024

Mithat Yenigün rusya açıklaması

Mithat Yenigün rusya açıklaması

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Rusya'nın ülkedeki Türk müteahhitlik firmalarına yönelik son günlerdeki uygulamaları ile zorluklarını anlattı.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Doların Rusya’nın ihracatındaki payı yüzde 50’nin altında!

Bloomberg, doların Rusya’nın ihracat gelirlerindeki payının 2020 yılının dördüncü çeyreğinde yüzde 50’inin altına indiğini aktardı.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitleri, Dağlık Karabağ'ın imarına destek vermek istiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Dağlık Karabağ'ın yeniden imar çalışmalarında destekte bulunmak istediklerini dile getirdi. 

Mithat Yenigün: Denetim firması, ücreti müteahhitten almasın!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında gözler yeniden müteahhitlere çevrildi. TMB Başkanı Mithat Yenigün, şu anda yapı denetim firmalarının ücretlerini müteahhitlerden alındığını hatırlatarak bu uygulamanın değişmesi gerektiğini dile getirdi.

Mithat Yenigün: Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaşanan İzmir depremi ile ilgili olarak, "Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit" dedi

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Konutta balon yok! Stokumuz var!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Konutta bir balon olduğunu düşünmüyorum. Zaten bizim ülke olarak yıllık konut ihtiyacımız kadar konut stokumuz var."

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Türk müteahhitlerin gözü Libya'da!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya'daki aktif politikamızın bize yeni iş imkanları yaratmasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Mithat Yenigün rusya açıklaması Haberi

Mithat Yenigün rusya açıklaması

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Rusya'nın ülkedeki Türk müteahhitlik firmalarına yönelik son günlerdeki uygulamaları ile ilgili açıklamalar yaptı.


Yenigün, “Rusya'da faaliyet gösteren Türk müteahhitlik firmaları sıkıntı yaratan bazı uygulamalarla karşı karşıya. Birçok şantiyede kimlik ve vize kontrollerinin yapıldığı, turistik vize ile ülkede bulunan işçiler hakkında işlem yapıldığı bilgileri geliyor” dedi.


Yenigün ek olarak, “Firmaların mali denetim amacıyla Rus yetkilileri tarafından ziyaret edildiği, imza aşamasındaki bazı projelerin askıya alındığı, gümrüklerdeki malların denetiminin sıkılaştırılıp işlemlerin yavaşlatıldığı bilgisi geliyor. Konuya ilişkin olarak bugün Ekonomi Bakanı ve bölgede ağırlıklı iş yapan firmalarımızla biraraya gelip gelişmeleri ele alıyoruz. Bu süreçte Rusya tarafından henüz firmalarımızla herhangi bir resmi temas yapılmadı” diye devam etti.


Habertürk


HaberVatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Rusya’da...