02 / 05 / 2024

Mithat Yenigünden Ankaradaki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı! Mithat Yenigün Ankara saldırısı mesajı

Mithat Yenigünden Ankaradaki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı! Mithat Yenigün Ankara saldırısı mesajı

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı. İşte Mithat Yenigün'ün mesajı..

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Ertelenmiş talep ve yatırımlar inşaat sektörüne itici güç olacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, TÜİK’in açıkladığı 2020 yılı büyüme rakamlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk müteahhitlerin Suudi Arabistan heyecanı!

Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Katar'a ambargoyu kaldırması, bölgede fiili boykotla karşı karşıya olan ve milyarlarca dolarlık kayıp yaşayan Türk iş dünyasının da heyecanlanmasına neden oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk müteahhitleri, Dağlık Karabağ'ın imarına destek vermek istiyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Dağlık Karabağ'ın yeniden imar çalışmalarında destekte bulunmak istediklerini dile getirdi. 

Türk müteahhitleri 11 ayda 10.4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, bu yılın kasım ayı itibarıyla müteahhitlerin, yurt dışında toplam bedeli 10,4 milyar doları olan 175 proje üstlendiğini belirtti.

Türk müteahhitleri dünya liginde!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk müteahhitlik sektörü, imar affı, konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Mithat Yenigün: Denetim firması, ücreti müteahhitten almasın!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında gözler yeniden müteahhitlere çevrildi. TMB Başkanı Mithat Yenigün, şu anda yapı denetim firmalarının ücretlerini müteahhitlerden alındığını hatırlatarak bu uygulamanın değişmesi gerektiğini dile getirdi.

Mithat Yenigün: Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaşanan İzmir depremi ile ilgili olarak, "Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit" dedi

Türk müteahhitlere Suudi Arabistan'da 3 milyar dolarlık kayıp!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Müteahhitlerimiz geçen yıl Türkiye aleyhine oluşturulan algı neticesinde Ortadoğu’da en az 3 milyar dolarlık iş kaybı yaşadı” diye konuştu.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlerine ambargo!

Suudi Arabistan'ın Türk mallarına ambargo uygulamaya başlayacağı söylentileri bir süredir dış ticarette yankı uyandırıyor. Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün de iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

Suudiler Türk müteahhitlerini devre dışı bırakıyor!

Türk mallarını boykot kararı alan Suudi Arabistan, Türk müteahhitleri de boykot ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Türk müteahhitlerin ülkede 2018'de yaklaşık 3 milyar dolarlık iş aldıklarını fakat rakamın 2020'nin ilk 8 ayında 21 milyon dolara düştüğünü belirtti. 

Konutta balon yok! Stokumuz var!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Konutta bir balon olduğunu düşünmüyorum. Zaten bizim ülke olarak yıllık konut ihtiyacımız kadar konut stokumuz var."

Mithat Yenigünden Ankaradaki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı! Mithat Yenigün Ankara saldırısı mesajı Haberi

Mithat Yenigünden Ankaradaki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı! Mithat Yenigün Ankara saldırısı mesajı

Son dönemde gerçekleşen elim saldırılar bizleri derin üzüntüye boğmaktadır. Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa diliyoruz. Türkiye Müteahhitler Birliği olarak hain terör saldırılarını nefretle kınıyor, tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz. 


Şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği sağduyu ve hassasiyet Türkiye’nin en büyük gücüdür. 


Ülkemizin huzur ve barış ortamına en kısa zamanda yeniden kavuşmasını teminen tüm yetkili ve ilgililerin birlik ve beraberlik içerisinde üzerlerine düşen görevleri gecikmeden yerine getirmelerini bekliyoruz.


Mithat YENİGÜN

Türkiye Müteahhitler Birliği...