14 / 05 / 2024

mithatpaşa yürüyen merdiven

mithatpaşa yürüyen merdiven

Yürüyen merdiven çalışmaları tamamlandığında vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacak, merdiven ve yürüyen merdiven çalışmalarının eş zamanlı ilerlediği 99 sokağın çok yakınında ise yine Konak Belediyesi projesi olan 'Asansör' inşa edilecek.

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Kanal İstanbul güzergahında doğa yürüyüşü yapıldı! 

Ya Kanal ya İstanbul Koordinasyonu, Kanal İstanbul projesini protesto etmek amacıyla Sazlıbosna köyünde yürüyüş yaptı...

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

mithatpaşa yürüyen merdiven Haberi

mithatpaşa yürüyen merdiven


İzmir sokaklarının ilk yürüyen merpeni için geri sayım başladı. İş makineleri Göztepe mahallesi 99 sokağa girdi, yürüyen merpen projesi ve sokak düzenlemesi çalışmasında ilk kazma vuruldu. Mithatpaşa Caddesi'ni 101 sokağa bağlayan 99 sokak üzerine yerleştirilecek 12 metrelik yürüyen merpen büyük kolaylık sağlayacak. Yol düzenlemesi, merpen ve yürüyen merpen çalışmalarının eş zamanlı ilerlediği 99 sokağın çok yakınında ise yine Konak Belediyesi projesi olan 'Asansör' inşa edilecek. 


Bergama taşı kullanılacak

İzmir sokaklarının ilk yürüyen merpeni, dekoratif aydınlatma sistemiyle kullanışlı olduğu kadar gözlere de hitap edecek. Merpene ulaşımı sağlayan yolda ise doğal Bergama taşı kullanılacak. Konak Belediyesi'nin yaşama geçirdiği proje ile 99 sokakta başlayan çalışmaların bitiminde, İzmir en kullanışlı ve çağdaş sokağına kavuşacak. Konak'ın her sokağında gerçekleştirdikleri yeniliklerle adeta bir şantiye gibi çalıştıklarını ifade...