19 / 07 / 2024

mitsubishi greyder üretimi hidromek

mitsubishi greyder üretimi hidromek

Türkiye’nin en büyük iş makineleri üreticilerinden olan Hidromek, Japon devi Mitsubishi’nin motor greyder işkolunu satın aldı. Şirketin hedefi 2023’te ciroyu 2.1, ihracatı da 1.1 milyar dolara çıkarmak....

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'teki yeni konsepti anlattı!

Elektrik sektörüne yönelik olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Elex Konferansı’nda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

Sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 2,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,2, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi de bir önceki aya kıyasla yüzde 2,9 arttı.

Park Mavera projesi Mitsubishi Electric’i tercih etti!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro İnşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

The Sense De Luxe Hotel'in klima tercihi Mitsubishi Electric oldu!

Turizm sektörünün önemli yatırımcılarından Emir Hotels’in bünyesinde yer alan The Sense De Luxe Hotel, iklimlendirme sistemlerinde tercihini Mitsubishi Electric’ten yana kullandı.

Avrupa'da sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 1,9 arttı!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi bu yılın temmuz ayında beklentileri aşarak bir önceki aya göre yüzde 0,6, yılık bazda da yüzde 1,9 arttı.

Mitsubishi Electric, DeLclima’nın yüzde 74,97 hissesini aldı!

İtalya’nın önde gelen endüstriyel klima üreticisi De’Longhi Grubu’na ait DeLclima’nın çoğunluk hisselerini alan Mitsubishi Electric Corporation, kalan yüzde 25.03 hisseyi de satın almak üzere teklif sundu.

Avrupa'da inşaat üretimi 2.3 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten anndırılmış inşaat üretimi bu yılın haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9, geçen yılın haziran ayına kıyasla da yüzde 2,3 azaldı.

Avrupa'nın inşaat üretimi yüzde 2.3 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi haziran ayında yıllık bazda ise yüzde 2,3 azaldı. AB'ye üye ülkeler arasında inşaat üretiminde aylık bazda en fazla azalış yüzde 4,5'le Almanya'da oldu.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Beyaz eşya üretimi yüzde 11 arttı!

Türkiye'de beyaz eşya üretimi, yılın ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11'lik artışla 11 milyon 849 bini geçti.

mitsubishi greyder üretimi hidromek Haberi

mitsubishi greyder üretimi hidromek


Türkiye’nin en büyük iş makineleri üreticilerinden olan Hidromek, Japon devi Mitsubishi’nin motor greyder işkolunu satın aldı. Mitsubishi’nin Tayland’daki greyder üretim tesisi tüm tasarım, üretim ve satış sonrası hizmetleriyle Hidromek’e geçecek. Şirketin hedefi 2023’te ciroyu 2.1, ihracatı da 1.1 milyar dolara çıkarmak.


Türk Hidromek firmasının Mitsubishi Heavy Industries’in motor greyder işkolunu satın almasına ilişkin imza töreni dün gerçekleşti. Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki törende konuşan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, yapılan anlaşmayla Hidromek’in tam bir makas değişikliğine gittiğini dile getirdi. Çağlayan 2023 hedefleri arasında makine sanayinde 100 milyar dolar ihracat yapmasının ön görüldüğünü  belirtti. 


100 MİLYAR $ MAKİNEDEN GELECEK


Bu açıdan makine ihracatına, çok önemli görevler düştüğünün altını çizen Çağlayan, şöyle devam etti: “500 milyar dolarlık ihracatın yüzde 20’sinin makine sektörü tarafından karşılanması gerekiyor....