29 / 04 / 2024

Mittal İnşaat Grubu türk inşaat sektörüne giriyor

Mittal İnşaat Grubu türk inşaat sektörüne giriyor

Dünya çelik devi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, Türk inşaat sektöründen çok etkilendiklerini belirterek, yatırım yapacaklarının mesajını verdi. Mittal, "Türkiye'de bazı yatırımlarımız var. Bunları artırmak için buradayız dedi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Mittal İnşaat Grubu türk inşaat sektörüne giriyor Haberi

Mittal İnşaat Grubu türk inşaat sektörüne giriyor

Dünya çelik devi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, Türk inşaat sektöründen çok etkilendiklerini belirterek, yatırım yapacaklarının mesajını verdi Dünyanın önde gelen çelik üreticisi Hintli Mittal'in, Türkiye'de hızlı gelişen inşaat sektörüne yatırım yapabileceği belirtiliyor. TürkiyeDünya Ticaret Köprüsü'nün 20'ncisi İstanbul'da yapılırken, 100 ülkeden yaklaşık bin kadar iş insanı katıldı. 


Etkinliğe katılanlar arasında ArcelorMittal'in inşaat grubu da vardı. Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türkiye'de bazı yatırımlarımız var. Bunları artırmak için buradayız. Türk inşaat sektörünün gelişiminden çok etkilendik" dedi. 


Alternatif pazar bulmak için 20. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'nün inşaat ve mobilya ana başlığı altında toplandığını belirten yetkililer, şu açıklamalarda bulundu: "înşaat tüm dünyada çok önemi bir sektör. Sosyal olaylarm önlenmesi için devletlerin de ön plana çektiği konu. 


Bu köprümüze de geçmişte olduğu gibi...