03 / 05 / 2024

MK Ortadoğu İnşaat

MK Ortadoğu İnşaat

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keydal tarafından kuruldu.

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

MK Ortadoğu İnşaat Haberi

MK Ortadoğu İnşaat

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Firmanın İş Konusu 1- İNŞAAT   a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve...