04 / 05 / 2024

mkü iskenderun mühendislik fakültesi nerede

mkü iskenderun mühendislik fakültesi nerede

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi ek binasının açılışı yapıldı. MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, fakültelerin kurulmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli katkılarının bulunduğunu aktardı...

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karademir tarafından kuruldu.

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de Mehmet Yalçın ve Kübra Şehirli ortaklığında kuruldu.

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Mk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yalçın ve Kübra Şehirli ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçe. Yolu Caddesi'nde kuruldu.

MDA Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDA Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Ada 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu'nda kuruldu.

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proyekt Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münür Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

MKÜ İskenderun Mühendislik Fakültesi ek binası hizmete girdi!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi ek binasının açılışı yapıldı. MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, fakültelerin kurulmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli katkılarının bulunduğunu aktardı...

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Şirketi kuruldu!

Nova Tasarım Uygulama Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Siverekli ve Sacettin Hatipoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Uşak Üniversitesi mühendislik bölümüne öğretim görevlisi arıyor!

Uşak Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne öğretim görevlisi alınacak...

Boğaziçi Üniversitesi mühendislik bölümüne öğretim görevlisi arıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'ne öğretim görevlisi alınacak...

mkü iskenderun mühendislik fakültesi nerede Haberi

mkü iskenderun mühendislik fakültesi nerede


Törene katılan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, bilimsel buluşlar ve bunların beraberinde getirdiği artı değerlerin toplumun gelişmesindeki en değerli faktör olduğunu söyledi. İşadamları ve sivil toplum kuruluşlarının fakültenin kurulması için verdikleri desteğe teşekkür eden Vali Lekesiz, “Üniversite ne kadar gelişirse İskenderun de o kadar gelişir.” dedi. 


İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan üniversitede geleceğin ilim adamlarının yetişeceğini belirterek, fakültelerin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 


İskenderun Kaymakamı H:Hasan Özyiğit de İskenderun’un kültürel anlamda her geçen gün daha da geliştiğini, yeni bölümlerin açılması ile de branşların arttığını belirtti. 


MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Hatay’ın adeta bir üniversite şehri olduğunu, İskenderun’a da fakültelerin kurulmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli katkılarının bulunduğunu aktardı. 


İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üniversitelerin bulundukları şehirlerin...