04 / 05 / 2024

mkü nerede

mkü nerede

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi ek binasının açılışı yapıldı. MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, fakültelerin kurulmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli katkılarının bulunduğunu aktardı...

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Yeni İstanbul Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı başında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Hadımköy Yeni İstanbul Evleri nerede?

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 341 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplamda 583 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede 332,63 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

İnİstanbul Lokal Evleri nerede?

İnİstanbul Lokal Topkapı'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Fiyatların 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Peki İnİstanbul Lokal Evleri nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı'da 2 bin 100 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Yakacık Manzara Adalar Konutları nerede?

Toplam 975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar'da satışlar devam ediyor. Projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Yakacık Manzara Adalar Konutları nerede?

Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO imzası ile hayata geçirilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Allure Tower Evleri nerede?

Concord İstanbul Rezidans nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 'nda yüzde 10 peşin ödeme ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul Rezidans nerede?

İş GYO Manzara Adalar Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunulan Manzara Adalar Evleri'nde yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri nerede?

Soyak Hadımköy'de 5 bin konut inşa edecek!

Soyak, Hadımköy'de 5 bin konutluk projeye hazırlanıyor. Soyak Hadımköy projesinin ilk etabında 500 konutun satışa sunulacak. Peki Soyak Hadımköy projesi nerede yapılacak, ne zaman satışa çıkacak?

TEM 34 Hadımköy nerede?

Tem 34 Hadımköy projesin 400 metrekareden 15 bin metrekareye kadar olmak üzere toplam 200 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Proje 2 etap olarak tasarlanıyor. Peki TEM 34 Hadımköy nerede?

Bizim Evler 6 nerede?

Dairelerin 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Bizim Evler 6 nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule'de inşa ediliyor cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

mkü nerede Haberi

mkü nerede


Törene katılan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, bilimsel buluşlar ve bunların beraberinde getirdiği artı değerlerin toplumun gelişmesindeki en değerli faktör olduğunu söyledi. İşadamları ve sivil toplum kuruluşlarının fakültenin kurulması için verdikleri desteğe teşekkür eden Vali Lekesiz, “Üniversite ne kadar gelişirse İskenderun de o kadar gelişir.” dedi. 


İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan üniversitede geleceğin ilim adamlarının yetişeceğini belirterek, fakültelerin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 


İskenderun Kaymakamı H:Hasan Özyiğit de İskenderun’un kültürel anlamda her geçen gün daha da geliştiğini, yeni bölümlerin açılması ile de branşların arttığını belirtti. 


MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Hatay’ın adeta bir üniversite şehri olduğunu, İskenderun’a da fakültelerin kurulmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli katkılarının bulunduğunu aktardı. 


İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üniversitelerin bulundukları şehirlerin...