02 / 05 / 2024

MMG Feshane İftar

MMG Feshane İftar

Mimar ve Mühendisler Grubu, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Haliç Salonu’nda geleneksel iftar yemeği organize ediyor

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Ramazanda gramaj oyunu! Fırsatçılar hortladı

İftar sofralarının vazgeçilmezlerden biri olan ramazan pidesinde, gramaj hilesi yapıldığı ortaya çıktı. Pideyi 300 gram yerine 450 gram üreten bazı fırınlar, fiyatlarda da artış yapıldı. Gramajdaki değişim ise dikkatlerden kaçmıyor. İşte tüm detaylar...

Ramazan bereketiyle geldi! Domates, salatalık, biberde yüzde 50 indirim uygulanıyor

Ramazan ayının girmesiyle beraber gıdadaki fiyatlar vatandaş tarafından yakın mercek altında. İftar sofralarını ziyafete çevirmek isteyen haneler sebzelerin fiyatlarının düşmesini beklerken müjdeli haber geldi ve Domates, salatalık ve biberde yüzde 50 indirim başladı!

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! 2023 Ramazan pidesi kaç lira? 

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan Ramazan pidesi fiyatları merak ediliyordu. Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! 2023 Ramazan pidesi kaç lira? 

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Sokak İftarı’nda Ataşehirlilerle oruç açtı. Uysal, “Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum” dedi.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İftarını Elmalı’da açan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Kültür Merkezi’nin tamamladıklarını ancak resmi açılışına fırsat bulamadıklarını belirtti.

MMG Feshane İftar Haberi

MMG Feshane İftar

Mimar ve Mühendisler Grubu


İFTAR DAVETİ


07 AĞUSTOS 2012 SALI

İftar Saati: 20:23

Yapılan açıklama şöyle;

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Avni Çebi tarafından yapılan açıklamada "Tüm MMG Üyeleri ve siz dostlarımızın katılımı ile 07 Ağustos 2011 Salı günü Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi – Haliç Salonu’nda grubumuz organizasyonunda gerçekleşecek geleneksel MMG iftar yemeğinde buluşuyoruz" ifadelerine yer verildi. 


Program şöyle;

 

Tarih                         : 07 Ağustos 2011 Salı

İftar Saati                  : 20:23

Yer                             : FeshaneUluslararası Fuar ve Kültür Merkezi - Haliç Salonu 

                       ...