03 / 05 / 2024

MMK Spor Çelik Metal Yapı iletişim

MMK Spor Çelik Metal Yapı iletişim

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Arçelik'ten 19 Mayıs'a özel iPhone 12'de dev indirim! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel iPhone 12'ye büyük bir indirim düzenledi! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Peki, Arçelik'te iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Kayseri'nin spor tesisi sorunu 2017'de çözülecek!

2016-2017 Amatör Spor Kulüplerinin Sezon Açılışı ve Büyükşehir Belediyesi'nin Malzeme Dağıtım Töreni Sümer Tesislerinde yapıldı. Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sporculara iki ayrı müjde verdi.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Switch İnşaat Demir Çelik Spor Faaliyetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Akdeniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, İpekböceği Sokak'ta kuruldu.

Bigpark İnşaat Spor Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Bigpark İnşaat Spor Çelik Anonim Şirketi, Didem Ergiden Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart 'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi, Sıla Sokak 'ta kuruldu.

Manisa'daki Şehzadeler Spor Tesisleri ne zaman açılacak?

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes mahallesinde yapımı devam eden Şehzadeler Belediyesi Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı iletişim Haberi

MMK Spor Çelik Metal Yapı iletişim

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.


MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-)Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek.Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek ve işletmek.Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. İşletme...