05 / 05 / 2024

MMS İnşaat Double Tree By Hilton projesi

MMS İnşaat Double Tree By Hilton projesi

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double Kfk İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Fadi Khaddour tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

MMS Teknik İnşaat Otomotiv Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMS Teknik İnşaat Otomotiv Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Coşkun tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Çamlık Caddesi'nde kuruldu.

MMS İnşaat Kocaeli'de bir otel daha açacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı, sahibi olduğu MMS Inşaat'ın yaptığı "Bureau Hotel Rezidans Store" projesinin detaylarını anlattı. Satı, "Projemiz, Kocaeli'de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek" dedi.

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

MMS Mansurlar Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMS Mansurlar Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Mansur tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu

Bera Turizm Double Tree by Hilton Ankara'yı satın aldı!

Kombassan Grup Şirketlerinden Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret A.Ş. Yenipark Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Ankara'da Double Tree by Hilton otelinin tamamını satın aldı...

Keleşoğlu İnşaat - Nanda Yapı Double Park Residence !

Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı'nın ortak inşa ettiği Double Park Residence Bağcılar Mahmutbey'de yer alıyor. Double Park Residence fiyatları 128 bin 421 TL'den başlıyor. Double Park Residence'ta teslimler Haziran 2014'te başlıyor...

MMS İnşaat Double Tree By Hilton projesi Haberi

MMS İnşaat Double Tree By Hilton projesi


Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.


Firma, Sapanca yolu girişinde yaptığı Bureau Projesi'nin içinde Double Tree By Hilton Otel açmak üzere çalışmalarını sürdürüyormuş. Hilton ile geçen yılın son günlerinde işletme anlaşması imzalayan firma, bu yeni 5 yıldızlı otelin inşaatını mart sonu bitirmeyi planlıyormuş. Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre otelin açılış tarihinin ise mayıs sonu olması planlanıyormuş. Hem tatil hem de iş oteli olarak hizmet vermesi öngörülen Double Tree By Hilton Kocaeli'nin 171 odası ve 342 yatağı olacakmış. Hafta sonu tatili için ideal olacak otel, iş adamları için de cazip olanaklar sunacakmış. 450 kişilik balo ve toplantı salonu, 150 kişilik birleştirilebilir toplantı salonları...