22 / 05 / 2024

mobil alışveriş

mobil alışveriş

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank, CarrefourSA harcamalarınızda 200 TL indirim fırsatı sunuyor. "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil uygulamadan Akbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanabilirsiniz.

Son Moda MaxiPuan Kampanyası! Alışveriş yapan herkese 150 TL! Son tarih 31 Ocak 2023!

İşCep veya Maximum Mobil’den yapılacak alışverişlere Son Moda MaxiPuan Kampanyası kapsamında herkese 150 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023!

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Toptan ucuzluk, bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan artık telefonunuzda… Bizim Toptan uygulamasını telefonuna İOS ya da Google Play Store’dan indirenler 30 Eylül 2022 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yapacakları ilk 300 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 50 TL hediye kazanacaklar.

2014'te mobil internetten 95 milyon liralık alışveriş yapıldı!

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

Türkiye akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke!

MasterCard ' ın, tüketicilerin e - ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye' nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı...

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke!

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi görücüye çıktı!

Alışveriş, Kültür ve Eğlence'nin gerçek anlamda bir arada bulunduğu Kozyy AVM 22 Nisan'da açılıyor

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

mobil alışveriş Haberi

mobil alışveriş

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi.


Cep telefonu ve tabletler üzerinden mobil internetin hayatımıza girmesiyle toplu taşıma araçları ve servisler de birer alışveriş noktasına dönüştü. Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde trafik eşliğinde uzun mesafeler kat ederek ulaşımını sağlayan kitle, yoldayken alışverişle zaman geçirmeye başladı. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.


3 KAT FAZLA BÜYÜDÜ


E-ticaret konusunda H&M’den Hotiç’e, Linens’ten Migros’a kadar pek çok büyük markaya servis sağlayan ve operasyonel destek veren Inveon’un CEO’su Yomi Kastro, Türkiye’de mobil alışverişin internetten alışverişe göre 3 kat fazla büyüdüğünü belirtti. Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği’nin verilerine göre, ülkede e-ticaretin toplam cirosunun 14 milyar TL olduğunu...