29 / 04 / 2024

mobil belediyecilik ne demek

mobil belediyecilik ne demek

Sincan Belediyesi teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor. Vatandaşa daha hızlı daha güvenli hizmet sunabilmek için teknolojinin imkanlarını belediyecilik ile birleştiren Sincan Belediyesi, artık cep telefonlarınızda...

İBB mobil belediyecilik ile daha çok hizmet alacak!

Mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, haftalık koordinasyon toplantılarını artık mobil araçla şehir içinde hareket ederek, sorunları da yerinde görerek yapacaklarını açıkladı...

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Çiftçilere %70 destekli mobil güneş enerjisi sistemi desteği geldi!

Çankırı'daki çiftçilere yönelik başlatılan projede, güneş enerjisi sistemini yüzde 70 destekleme imkanı sunuldu. Bu fırsat üretimin artmasına büyük katkı sağladı ve çiftçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yüzde 70 hibe verilecek. 

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

ŞOK'ta Cybersoul, Hifree, Mobil urban elektrikli scooterlar inanılmaz fiyatlarla satışta! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK'tan kaçırılmayacak büyük fırsat tüketicileri bekliyor. ŞOK bu hafta da Cybersoul, Hifree, Mobil urban elektrikli scooter satacağını duyurdu. Peki, ŞOK'da  elektrikli scooter ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Şahinbey Belediyesi'nden Çağdaş Mahallesi’ne cami!

Şahinbey İlçesi’ne sosyal belediyecilik anlamında birçok önemli hizmet yapan Şahinbey Belediyesi, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırdığı taziye evi ve mahalle cemaatinin ibadetini yerine getire bileceği cami birkaç ay içerisinde tamamlanacak.

Malatya Kuyuönü'ne mobil itfaiye binası yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman başlıyor?

Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta yapılacak Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde buluşuyor. Zirveye Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılacak.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman?

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Bursa'da Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde 13 - 15 Mayıs günlerinde bir araya gelecekler. Balkanlardan iş adamları ve şirketlerin boy göstereceği zirve, Balkan Ticaret Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta!

İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi 'nin, ciroları milyarlarla ifade edilen 21 iştirak şirketi, 13-15 Mayıs tarihlerinde Bursa'da yapılacak gerçekleşecek olan Akıllı Belediyecilik Zirvesi 'ne katılacak.

Neşet Çağlayan: Gece gündüz Orhangazi için çalıştık!

Orhangazi Belediyesi'nde 30 Mart yerel seçimlerinden sonra başlayan Neşet Çağlayan döneminde 1 yıllık sure geride kaldı. Neşet Çağlayan döneminin başlaması ile birlikte bir çok alanda belediyecilik hizmetleri de kendini hissettirmeye başladı.

Yenimahalle Belediyesi vatandaşları SMS ile bilgilendirmeye başladı!

S-Belediye, E-Belediye, E-İmar hizmetleri vatandaşa, işlerini belediye gelmeden halletme kolaylığı sağlarken Yenimahalle Belediyesi'nin mobil belediyecilik uygulaması Akos Cep ile Yenimahalleliler, belediye ile ilgili haberleri takip edebiliyor.

mobil belediyecilik ne demek Haberi

mobil belediyecilik ne demek

Mobil belediyecilik uygulaması sayesinde istediğiniz her an Sincan Belediyesine ulaşabilir ya da çevrenizde gördüğünüz sorunları çekerek anında belediyeye gönderebilirsiniz. 


NÖBETÇİ ECZANELERİN LİSTESİNE DE ANINDA ULAŞABİLECEĞİ GİBİ PAZAR YERLERİ DE ÖĞRENİLİYOR 


Sincan Belediyesi artık size bir telefon kadar yakın... Belediyecilikte sınırları kaldırarak çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşın takdirini kazanan Sincan Belediyesi, mobil belediyecilik uygulaması sayesinde, Sincan Belediyesi ile ilgili tüm haber ve duyurulara anında ulaşmak mümkün... 

Bunun yanı sıra vatandaş istediği her an Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya ya da birimlere mesaj atabiliyor. Mobil belediyecilik bununla da kalınıyor, vergi borcu öğrenmeden rayiç bedeli sorgulamaya, e- imar uygulamalarından kent rehberine kadar pek çok hizmeti vatandaşa sunuyor. Vatandaş ilçedeki nöbetçi eczanelerin listesine de anında ulaşabileceği gibi pazar yerlerini de öğrenebiliyor. 


Haber...