24 / 07 / 2024

mobil pr basın

mobil pr basın

Haftalık, 15 günlük ve aylık olarak kiralanabilen Nart Hazır Ofisleri hemen yerleşme olanağı sunuyor

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatı tamamen bitti!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı otoyollarındaki çalışmaların tamamen bittiğini açıkladı. Açılışa hazır hale getirilen köprüde incelemelerin ardından Bakan Arslan, Garipçe'de basın toplantısı düzenledi.

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Şanlıurfa TOKİ Karaköprü Basın Sitesi'de anahtar teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Karaköprü Basın Sitesi 19 Ekim'de teslim edilecek!

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'nde tamamlanan TOKİ Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim'de yapılacak.

Şanlıurfa TOKİ Basın sitesinin anahtarları teslim ediliyor!

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde yapımı devam eden TOKİ Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim’de yapılıyor.

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi konutlarının kuraları çekildi!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapımı devanı eden Basın Sitesi konutları için yapılan kura çekiminde 240 üyeden Maşuk bölgesinde konut sahibi olacak 11 üyenin de konutları belirlendi.

Sarp Group basın iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR’la anlaştı!

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

Gazeteciler TOKİ basın sitesinden dertli!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde TOKİ tarafından gazeteciler için 4 yıl önce başlatılan basın sitesi muammaya dönüştü.TOKİ'nin Şanlıurfa' daki Basın Sitelerinin teslim tarihi 20 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

1962 yılında Boğaziçi Köprüsü'nü yabancı firmalar yapacakmış!

1962 yılında İmar ve İskan Bakanı Fahrettin Gökay'ın Vilayet'te yaptığı basın toplantısında, Boğaz'a yapılacak köprüyü yabancı firmaların yapacağını ve İtalyan Şehircilik Uzmanı Piccinato'nun İstanbul'a tekrar davet edildiğini söylemiş.

TOKİ Basın Sitesi Konutları'nda satış sözleşme imzalama programı başladı!

TOKİ’nin Karaköprü’de gerçekleştirdiği 229 konutluk Basın Sitesi Projesi’nde satış sözleşme imzalama proğramı bugün başladı. 1. ve 2. Blokta dairesi bulunan hak sahipleri Ziraat Bankasına giderek işlemlerini yapacaklar.

mobil pr basın Haberi

mobil pr basın



Nart Hazır Ofis, kiralama yöntemi ile bir günde ofisinize yerleşin. Dünya’nın birçok kentinde iş dünyasının tercihi artık hazır ofislerden yana. NART Business Center da müşterilerine; telesekreterlik hizmetlerinden internete, toplantı salonlarından, full ekipmanlı ofislere kadar her türlü imkanı sağlayan konforlu bir ortam sunuyor. Park yeri olan Ofisler  Metro ya, Kanyon AVM ye  50 m mesafede.


Ofis açmak için yoğun uğraş, zaman ve masraf gerektiği bir gerçek. Modern çağda yaşayan insanın an itibariyle değişen koşullara ayak uydurması ve fırsatları yakalayabilmesi gerekiyor. Tek günde ofis sahibi olma fikri işte bundan kaynaklanıyor. NART Business Center, dakikalar içinde ev ortamı kadar rahat bir ofise kavuşmanızı sağlıyor.


NART Grup şirketlerinden MLN Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık’ın hazır ofis markası NART Business Center, istenen büyüklükte ve tam donanımlı bir...