04 / 05 / 2024

Mobiliyum avm inegölde açıldı

Mobiliyum avm inegölde açıldı

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi satın aldı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Eylül ayında AVM Ciro Endeksi 185 puana ulaştı!

AVM Ciro Endeksi, bu yılın eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,2'lik artışla 185 puana ulaştı. AVM'lerdeki kiralanabilir alan başına düşen cirolar ise eylülde bir önceki yılın aynı ayına göre 14 puan arttı.

Mobiliyum avm inegölde açıldı Haberi

Mobiliyum avm inegölde açıldı

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, İnegöl’de kapılarını açtı. Açılış törenine Mobiliyum Kurucu Başkanı Haluk Özbek’in yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, dernek başkanları, bürokratlar ve mobilya sektörü temsilcileri katıldı. 


Kurucu Başkan Haluk Özbek, “Bu büyük hayale inanan üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek açılış konuşmasına başladı. Özbek, 225 bin metrekarelik kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturan Mobiliyum’un, İnegöl mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil ettiğini...