04 / 10 / 2024

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğuda da uygulanacak

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğuda da uygulanacak

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak. Proje planlanırken Osmanlı tarzı bir AVM konsepti oluşturmak amaçlanmış...

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

AVM’de kazan-kazan modeli!

Düşük doluluk ve kepenk kapanma riski almak istemeyen Çamsan Park, AVM'de yeni bir model yarattı. Markalara özel kiralama koşulları sunan AVM, mağazalar ciro yaptıkça kazanacak...

Hallerin işletilmesine AVM modeli önerisi!

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, hallerin modernize edilmesiyle ilgili çalışmaları değerlendirdi. Tavşan, hallerin AVM modeli ile işletilmesini önerdi.

Caddelere AVM modeli geliyor!

Perakende sektörü İstiklal, Abdi İpekçi ve Bağdat Caddesi'nde yaşanan kan kaybının önüne geçmek için kolları sıvadı.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Mobiliyum AVM, Ortadoğu’ya örnek olacak!

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak.

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğu’da da uygulanacak!

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak. Proje planlanırken Osmanlı tarzı bir AVM konsepti oluşturmak amaçlanmış...

İnegöl Mobiliyum AVM'de 200 yerli marka!

Mobilya alışveriş merkezi "Mobiliyum" İnegöl'de açıldı. AVM, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında buluşturuyor. Mobiliyum AVM geniş ürün yelpazesine sahip.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

İşte İstanbul'daki AVM'lerin sahipleri!

İstanbul’da sayıları 50’yi aşan AVM’lerin mağazalarında yer alan markalar rayiç değerlere de yansıyor. Birçoğu planlı bir büyüme modeli ile cirolarını artırmaya çalışırken bazıları sık sık değişen kiracılar nedeniyle istineilen performansı gösteremiyor.

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si İnegöl’de hizmette!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM ’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. Mobiliyum AVM, 200 yerli mobilya üreticisini müşterileriyle buluşturuyor.

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğuda da uygulanacak Haberi

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğuda da uygulanacak
Bursa  İnegöl mobilyasında ihracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Mobiliyum AVM, Ortadoğu’ya örnek oluyor. 100 milyon dolarlık bütçe ile şekillenen Türkiye’nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezinin, Afrika, Cezayir, Almanya ve Dubai’de de kurulması planlanıyor. 


Mobiliyum AVM Kurucu Başkanı ve Saloni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek, 3 bini aşkın mobilya üreticisinin bulunduğu İnegöl’de sektörün en büyük eksiğinin tanıtım olduğunu vurguladı. İnegöl mobilyasının hak ettiği bilinirliği kazanması için harekete geçtiklerini söyleyen Özbek, “İnegöl ve Türkiye mobilyasının imaj problemini çözmek için yola çıktık ve prestijli, lokasyonu uygun, sosyal donatıları ile güçlü; 5 yıldızlı oteli, restoranları, otoparkı bulunan kapsayıcı bir yatırım ihtiyacı gözlemledik. Dünyadaki tüm mobilya alıcısı, mobilya tüccarlarının ilgisini çekecek bir yapı kurmayı hayal ettik. Perakendeciliği bir yana bırakıp, üretim ve ihracat...